,
03/01/2014
Gastronomia

Regals d’una altra dimensió

Sense temps per recuperar-nos de la ressaca de la nit de cap d’any, enllacem amb el maldecap de les compres dels regals de ses Majestats els Reis Mags d’Orient.
Si esteu indecisos aquí teniu algunes idees, dubtosament pràctiques però originals, relacionades amb l’univers gastrològic.
 

1. Assaonadors

Element indispensable per corregir a taula el punt de saó desitjat. La petició “Em passes la sal?” mai no havia estat tan agosarada.
 
 
O també podeu posar pebre amb aquest personatge entranyable i irreverent a parts iguals.
 

2. Obridors

Amb aquest llevataps no hi haurà ampolla de vi que es resisteixi, ja sigui per fer un tast en família, un xarrup al despatx amb la secretària...
 
 
Els més cervesers també podreu gaudir d’obridor. Està incorporat al mateix mòbil però no és exactament una App.
 
 
També hi ha aquesta versió especialment indicada per a informàtics. Lamentablement, els coneixements en ordinadors no us serviran per a obrir més ràpidament les ampolles.
 

3. Amb el menjar no s’hi juga!

Hem sentit aquesta frase mil vegades però no es diu res sobre desenvolupar el nostre talent musical mentre cuinem.
 

 
Qui no s’ha vist temptat a tocar la bateria amb els bastonets del sushi? Ara és possible de forma totalment professional.
 

4. Postres i cafès

Moltes receptes de postres ens demanen separar la clara dels ous del rovell. Fins ara era una tasca avorrida.
 
 
Cafè sol, tallat o amb llet?
 

5. Licors i “botellón”

Beure per oblidar. Ara podreu enfonsar les penes i altres coses mentre refredeu el vostre gintònic.
 
 
Feta la llei, feta la trampa. Finalment no caldrà amagar les perilloses llaunes de birra de les forces de seguretat. L’invent del segle.
 
 
Coneixeu altres estris, gadgets curiosos o divertits? Compartiu-los deixant un comentari o a través de les vies habituals de contacte!
Twitter: @gastrobasica
Atentament,
Dr. Pantxo
*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El Dr. Pantxo va nèixer entre fregits i arrebossats. Quan era petit, berenava 'Bollycaos' i 'Fresquitos'. No suporta tenir gana ni la cervesa sense alcohol. Defensor dels bars autèntics i enemic dels preus sense l'IVA inclòs. Gastronòmicament dispers.

05/08/2015
Una de les activitats més interessants quan es viatja a l’estranger durant les vacances és tastar les especialitats gastronòmiques de cada país, tot i que a vegades acabem degustant les versions més descafeïnades dels plats típi
09/03/2015
Hi ha una obsessió de la gastronomia actual per crear tendències a partir de productes que sempre han format part dels nostres tiberis i borratxeres.
03/01/2015
Començar a estalviar després del dispendi nadalenc elaborant el nostre propi Tortell de Reis sembla una bona idea.
25/12/2014
El Nadal és l’època en la qual mestresses de casa i cuiners amateurs es converteixen en sofisticats xefs i el nitrogen líquid esdevé un element imprescindible a la c
04/05/2014
A continuació podeu llegir la segona entrega dels MILLORS COMENTARIS dels PITJORS RESTAURANTS DEL CAMP DE TARRAGONA. Ah, que no heu llegit la primera part?
09/04/2014
Un recurs molt útil a l’hora de triar un bon restaurant és consultar per internet les opinions d’altres clients sobre els diferents establiments.
03/01/2014
Sense temps per recuperar-nos de la ressaca de la nit de cap d’any, enllacem amb el maldecap de les compres dels regals de ses Majestats els Reis Mags d’Orient.