Cala Crancs

Foto: 

Patronat de Turisme de Salou
Cala Crancs a Salou

Les 10 millors platges del Camp de Tarragona

Un recull de les 10 millors platges de les nostres comarques
Surtdecasa Camp
,
09/07/2014
Entorn
Amb el bon temps ja no hi ha cap excusa per no sortir de casa, i si a més us llegiu aquesta guia que us hem elaborat us passareu l'estiu de platja en platja. Aquí teniu un recull de les que per nosaltres són les 10 millors platges de casa nostra, ordenades de nord a sud. I vosaltres ja teniu la vostra platja preferida?

1. Platja dels Muntanyans (Torredembarra)
La primera platja que destaquem ocupa dos quilòmetres i està catalogada com espai natural protegit. Aquesta joia del Camp de Tarragona és única gràcies a les seves dunes i maresmes de sorra que combinen roca nua amb zones de vegetació mediterrània, fet que la dota d'una espectacularitat com cap altra platja de casa nostra. Pau, tranquilitat i natura on hi podeu practicar el nudisme.
 > Ubicació  

2. Cala de Tamarit (Altafulla)
Reposant als peus del Castell de Tamarit, per accedir a aquesta petita cala haurem d'aparcar el cotxe en una urbanització propera, fer una petita excursió a través del bosc i baixar uns quants metres de roques però us assegurem que la recompensa val la pena. La Cala de Tamarit no supera els 50 metres de llargada i no hi trobareu ni dutxes ni xiringuitos. Sens dubte un racó per desconnectar!
> Ubicació

3. Cala de la Roca Plana (Tarragona)
Ben amagada entre la platja de la Móra i Cala Fonda (coneguda popularment com Waikiki), aquesta caleta nudista la trobem al bell mig de l'espai natural de la Punta de la Móra, allunyada de tot. Els seus 200 metres de llargada i 20 d'amplada es combinen amb les roques i la vegetació del Bosc de la Marquesa que haurem de travessar per accedir a les seves aigues.
> Ubicació

4. Cala Romana (Tarragona)
Entre la platja Llarga i la platja de la Savinosa trobem aquest paratge d'uns 60 metres de sorra entre roques i pins. Tot i que arribar-hi i l'accés a peu és més senzill que el de la Cala de Tamarit o el de la Cala de la Roca Plana, a Cala Romana us serà més complicat trobar aparcament per deixar el cotxe (sempre us quedarà l'opció d'aparcar a les platges del costat i accedir-hi tot fent una petita excursió reseguint la costa). Cala Romana és ideal per gaudir d'un picnic sota l'ombra del pinar que trobareu baixant a mà esquerra. 
> Ubicació


Foto: La Pineda Platja
5. Platja de La Pineda (Vila-seca)
Els seus 3 quilòmetres la converteixen en la platja més extensa del Camp de Tarragona juntament amb la platja Llarga de Tarragona. Destaca pel gran nombre d'usuaris que practiquen esports acuàtics, tant a l'estiu com a l'hivern. A més, és una de les platges de la nostra zona que ha rebut el distintiu de la bandera blava otorgada per la fundació europea d'Educació Ambiental.
> Ubicació

6. Cala Crancs (Salou)
Potser la cala més coneguda de la zona del Cap Salou. En aquesta cala hi trobareu tots els serveis que necessiteu però també us advertim que segurament ho tindreu difícil per poder plantar la tovallola ja que sempre hi trobareu veïns de la zona i alguns turistes.
> Ubicació

7. Platja de la Llosa (Cambrils)
Passada el Port de Cambrils, aquesta platja d'un quilòmetre de llargada -que compta amb una bandera blava- està davant d'un passeig marítim ple de restaurants on podreu tastar els millors arrossos d'un municipi pesquer com és Cambrils. La platja es subdivideix en 8 cales diferenciades per dics que s'introdueixen mar endins i on hi trobareu tots els serveis que necessiteu. També és una bona zona per practicar esports aquàtics.
> Ubicació

8. Platja de la Pixerota (Mont-roig del Camp)
Ubicada en una zona no urbanitzada, aquesta platja destaca per la tranquilitat que dóna els seus 2 quilòmetres d'extensió. Aneu en compte perquè l'entrada a les seves aigues cristalines és bastant pronunciada. A més, també hi oneja la bandera blava otorgada per la fundació europea d'Educació Ambiental.
> Ubicació

 


9. Cala Justell (L'Hospitalet de l'Infant)
Coneguda també com a Gestell aquesta cala natural de 170 metres combina sorra i pedres. Hi podeu arribar en cotxe, però si us agrada caminar recomanem agafar el camí de la cresta de la Rojala des de la platja del Torn i gaudir dels paisatges que ofereix aquesta zona natural del Camp de Tarragona.
> Ubicació

10. Platja de l'Almadrava (L'Hospitalet de l'Infant)
I per acabar, l'última platja que destaquem és la de l'Almadrava amb un quilòmetre i mig de llargada. Llueix el distintiu de la bandera blava i està equipada amb una zona esportiva i una zona de joc pels més petits, ideal per gaudir d'un dia de platja amb els amics o en família.
> Ubicació

A

També et pot interessar