Sant Joan

Platges, cales, rius, gorgs, llacs... A l'estiu és moment de descobrir totes les varietats de paisatges aquàtics que tenim a la vora.

Catalunya té una costa que abraça des de les Cases d'Alcanar fins a Portbou i amaga paisatges mediterranis que van des d'una zona deltaica fins a grans penya-segats que s'aboquen al mar. De la bellesa bucòlica de l'Empordà fins a la desconeguda terra insòlita del Delta de l'Ebre, passant per un Garraf de cales salvatges i un Maresme de platges llargues i dòcils, entre molts altres paisatges. Aquestes opcions conviuen amb una riquesa  que inclou l'orografia muntanyosa dels Pirineus i les serralades interiors i litorals que veuen néixer fonts, rius i gorgs preciosos. També els embassaments o els grans llacs on practicar alguns dels esports aquàtics més apreciats mereixen ser ubicats al mapa.

En aquest minisite trobaràs racons de la costa o interiors per vèncer la calor, al mateix temps que descobreixes els secrets millor guardats de la geografia catalana i practiques activitats com el kayak, el paddle surf o la vela.

Consulteu aquí totes les opcions, sense oblidar, això sí, vetllar sempre per respectar els entorns naturals.