Dansant en una masia de Les Piles

Un workshop amb professors europeus de dansa contemporània inclou dues actuacions el 30 i el 2
Carlota Moragas
,
30/08/2013
Espectacles
El Danseu Festival es defineix com una trobada cultural, un intercanvi de coneixements sobre dansa contemporània que dóna lloc a un espai que permet explorar, crear, comunicar i, sobretot, crear comunitat. Es tracta d’una estada d’onze dies en la qual els 25 alumnes inscrits en el Festival gaudeixen dels coneixements impartits per quatre professors que provenen de les millors companyies de dansa contemporània d’arreu d’Europa.
 
L’escenari escollit per dur a terme aquesta reunió és la Masia Món Serè, a les Piles de Gaià. D’aquesta manera, els ballarins i les ballarines treballen la tècnica i el moviment en el marc incomparable que ofereix el paisatge de la Conca de Barberà.
 
Però el Danseu no està només restringit als participants en els diferents workshops organitzats. Les jornades de dansa culminen alguns vespres amb diferents espectacles que se celebren des del passat dimarts dia 27. Aquest dia va ser el torn de la companyia Lataimada, encapçalada per la ballarina Olga Álvarez, i el 29 es va projectar el film de Wim Wenders 'Pina', nominat a l'Òscar al millor documental l'any 2012, un homenatge a la coreògrafa del Wuppertal, que va morir el juny de 2009. 
 
Però els ciutadans del Camp de Tarragona que vulguin apropar-se a les Piles encara podran gaudir d'algunes propostes. Els qui desitgin presenciar espectacles de dansa contemporània poden assistir a 'Gaps' de la companyia Work in Progress d’Itàlia i a 'Solo' de la companyia de Sonia Rodríguez d’Espanya, els dies 30 d’agost i 2 de setembre a les 22:30h. 
 
--
 
Danseu Festival. Del 25 d'agost al 5 de setembre.
 
Work in Progress 'Gaps'
Divendres 30 d'agost a les 22:30h.
Casa Mont Serè de Les Piles
Entrada: 2 euros.
 
Cia Sonia Rodríguez 'Solo'
Dilliuns 2 de setembre a les 22:30h.
Casa Mont Serè de Les Piles
Entrada: 2 euros.

A

També et pot interessar