Xiquets de Cambrils

Foto: 

Facebook Xiquets de Cambrils

Cambrils s'omplirà d'aletes

La colla local organitza el proper diumenge una trobada de poms de dalt a la plaça de la Vila
Joel Reche
,
21/11/2014
Fires i festes
Els Xiquets de Cambrils han organitzat tot un seguit d'activitats aquest cap de setmana, que conclouran amb el rècord de poms de dalt en una mateixa plaça.
L'activitat castellera començarà dissabte amb un conjunt de xerrades que tractaran diferents aspectes del funcionament d'una colla castellera, impartides per representants de les colles de Valls, Tarragona i Reus. L'objectiu d'aquestes és ampliar el coneixement i posar en comú les diferents formes de treballar de cada colla, a la vegada que colles novelles, com els Xiquets de Cambrils, aprenen els rols de funcionament de les colles del Camp de Tarragona amb més anys d'experiència.
 
Diumenge al matí arribarà el gran acte del cap de setmana amb el que la colla local vol aconseguir el rècord de poms de dalt en una mateixa plaça. L'acte consistirà en diferents poms de dalt duts a terme per les més de 40 colles, que ja han confirmat la seva presència, i que s'aixecaran a la vegada per deixar la plaça de la Vila una imatge plena de colors. L'activitat està enfocada com a premi per a la canalla de les colles participants després de la gran temporada que han protagonitzat. A banda del propi rècord de poms, la canalla gaudirà de castells inflables i diferents activitats, com actuacions musicals en directe o tallers de pintura. 

A

També et pot interessar