Foto: 

Facebook Xiquets de Cambrils

La temporada arriba a la seva fi

La macrodiada castellera de diumenge a Cambrils servirà per tancar la millor temporada de la història de les colles del Camp
Joel Reche
,
14/11/2014
Fires i festes
Els Xiquets de Cambrils organitzen diumenge  la que han anomenat 1a Trobada de Colles Castelleres del Sud. En aquesta diada hi prendran part totes les colles petites del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre: els Brivalls de Cornudella, els Torraires de Montblanc, els Xics Caleros, els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, els Xiquets d'Alcover, els Xiquets de Vila-seca i la colla local, els Xiquets de Cambrils. Aquesta diada servirà de cloenda de la temporada de la majoria de colles participants. 
 
Els cambrilencs estan d'enhorabona, ja que, des de la setmana passada, ja són colla de ple dret segons la Coordinadora de Colles Castelleres. Aquest diumenge juguen a casa i aniran a màxims. Els de la camisa bordeus portaran a plaça el 2de6 i el 5de6 i podrien intentar el primer castell de 7 pisos des de la seva refundació, el 3de7. Per tancar, tornaran a provar el pilar de 5 que encara no han pogut completar. Els Brivalls de Cornudella amb els dos castells bàsics de 7 ja descarregats, volen completar la gamma de castells i podrien provar el primer 5de6 des de la seva tornada a l'activitat castellera. A més hi ha la possibilitat de dur el 4de7 i el pilar de 5. Els Torraires de Montblanc tancaran la seva temporada amb castells de 6 amb el pilar. Los Xics Caleros i els Xiqüelos i Xiqüeles del Delta portaran castells de 6 i mig, com el 5de6 o el 2de6, que acompanyaran de castells de 6 amb el pilar. Els Xiquets d'Alcover també portaran castells de 6 i mig a més d'intentar descarregar el primer pilar de 5 de la temporada. Els Xiquets de Vila-seca volen repetir el 2de6 que ja han completat per primer cop des de la seva tornada i l'acompanyaran de castells com el 4de6a o el 3de6. 
 
Fitxa de la diada: I Trobada de les colles del sud a Cambrils.
Amb les colles: Brivalls de Cornudella, Torraires de Montblanc, Xics Caleros, Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, Xiquets d'Alcover, Xiquets de Cambrils i Xiquets de Vila-seca.
Dia, hora i lloc: Diumenge 16 de novembre a les 11:30h. Plaça de la Vila, Cambrils.
Interès: Diada on es podran veure fins a 7 formacions fent castells de 6 i mig. 
 
La temporada acaba aquí. Les colles agafen unes merescudíssimes vacances després de protagonitzar una temporada impressionant. L'activitat castellera tradicional torna per Sant Jordi, però de ben segur que en tornem a parlar abans. Fins aviat!

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar