cervesa

Foto: 

cedida

La Secuita acull per primer cop una festa cervesera

El parc Miret serà el 21 de maig l’escenari de la Brew Beer Art, en la qual 6 productors artesanals presentaran les seves birres
Marc Busquets
,
19/05/2016
Menjar i beure
Aquest proper dissabte, 21 de maig, La Secuita acollirà la primera edició d’una festa adreçada als amants de la cervesa artesanal. El parc Miret del municipi del Tarragonès serà l’escenari de la Brew Beer Art, que reunirà diversos productors del país. “Volíem comptar amb elaboradors de les quatre províncies catalanes”, explica un dels organitzadors de la mostra, Andrés Barber, de Plexo. A última hora, però, les comarques barcelonines no hi tindran representació.
 
Volen que la mostra rodi pel Camp de Tarragona
Plexo és una companyia del territori que organitza tot tipus d’esdeveniments. Barber detalla que “l’entesa amb l’Ajuntament de La Secuita va ser immediata” quan se’ls va presentar la proposta de celebrar-hi la festa. “És més, el batlle del poble es fa la seva pròpia cervesa”, revela Barber amb un somriure. De cara al futur, “i si aquest dissabte tot va bé”, anuncia Barber, la intenció de l’equip de Plexo és convertir la Brew Beer Art “en una mostra cervesera itinerant per altres poblacions del Camp de Tarragona”.
 
Fins a sis artesans de la birra no faltaran a la cita per presentar al públic les seves diferents varietats de producte. Per part del territori, Les Clandestines (Montferri), La Mesquina (Pont d’Armentera), La Surfera (Tarragona) i Funky River (Alt Camp) oferiran la possibilitat de tastar els seus beuratges. Des de Lleida arribarà Lo Vilot (Almacelles) i des de terres gironines es comptarà amb la participació de Minera (Sant Joan de les Abadeses). “Són elaboradors cervesers de gran qualitat”, apunta Barber. De fet, una de les cerveses de Minera ha estat premiada amb la medalla d’or als IBEERianawards, un prestigiós concurs. 
 
Música i teca
Malgrat que des de Plexo no s’han marcat un mínim de públic al parc Miret de La Secuita, Barber apunta que “si anem tenint un volum de 200 o 300 persones durant tota la jornada, serà un èxit”. Els assistents a la festa no hauran de pagar entrada per accedir-hi, però el got per prendre les consumicions, això sí, tindrà un preu de 2 euros. També podran adquirir-se tiquets per bescanviar per tastos de cervesa. 
 
La 1a Brew Beer Art de La Secuita tindrà, a més, la gresca garantida. Ja des de les 12 del migdia, i per gaudir de l’hora del vermut, els DJs Rafi Rocks i DomsomChiquibrown animaran la festa. A les 3 de la tarda tothom qui ho vulgui podrà sumar-se a la fideuà popular que han preparat els organitzadors, i al vespre, a partir de les 9, Harrison Ford Fiesta pujaran a l’escenari per oferir un concert. Ja a la nit, a partir de quarts d’11, el DJ Sr. Lufthansa allargarà la diversió fins a la matinada. Un mercat vintage i una zona infantil seran altres dels atractius de la mostra. No teniu excusa per quedar-vos a casa. 
 
 
 
 

A

També et pot interessar