Foto: 

Enrique Canovaca

Un matrimoni brasiler importa el buffet de Hot Dogs a Reus

El client pot escollir entre cinc salses calentes i setze ingredients per complementar el frankfurt i el pa
Enrique Canovaca (Reusdigital.cat / GDDC)
,
04/02/2015
Menjar i beure
Un menjar ràpid però que sigui variat i saludable. Aquesta és la premisa dels buffets de Hot Dogs que s'escampen per tot Brasil i Sud-Amèrica, però que aquí no hi eren presents. Fins que el Ricardo Martins, de 42 anys, i la Carolina Feltrin, de 34, un matrimoni brasiler, s'han plantejat portar aquesta original idea a Reus, concretament, al carrer Roger de Belfort, 2, a la zona de Mare Molas. Amb la base del frankfurt i el pa, el client podrà escollir entre cinc salses calentes i setze ingredients, omplint l'entrepà "fins allà on es pugui", en paraules del Ricardo Martins.
 
Després de realitzar treballs com a operador de benzinera, agent de seguretat en concerts, cambrer, auxiliar de cuina o cuidador, el Ricardo i la Carolina van pensar que era el moment de muntar un negoci propi -porten 9 anys a Catalunya. "A més, ara ja tenim els nens crescuts i ja no donen tanta feina", indica la Carolina. "Un dia passejant vam veure que hi havia aquest local amb les persianes baixades, vam trucar el propietari i van acordar un preu assequible, en una bona localització", explica el Ricardo.
 
Dit i fet. Des del passat dilluns, 12 de gener, ja serveixen els hot dogs per als clients que s'hi acosten. N'hi ha de dues mesures, una mitjana que costa 3,20 euros i té 100 grams de pa, i una altra de gran, que es paga a 3,80 euros i disposa de 150 grams de pa. Un cop es calenta el pa i el frankfurt, el client es podrà afegir salses de tomàquet, bolonyesa, de pollastre, de pebrots escalivats i de ceba fregida. Així mateix, la resta d'ingredients són saludables: blat de moro, pèsols, formatge rallat, formatge fresc, cogombrets, olives, patates 'palla', palmitos, espàrrecs, tomàquet, enciam, ceba, pastanaga, remolatxa i ou dur.
 

A

També et pot interessar