FIM

Foto: 

Cedida
Xarim Aresté en una edició passada del FiM

La FiM Vila-seca obre convocatòria de propostes artístiques

El 7, 8 i 9 de maig de 2021 se celebrarà la FiM Reset fira de música emergent i familiar
Surtdecasa Camp
,
20/01/2021
Música

El 7, 8 i 9 de maig de 2021 se celebrarà la FiM Reset fira de música emergent i familiar de Vila-seca. Per nodrir la seva programació la FiM obre convocatòria adreçada a grups emergents en l’àmbit de les músiques modernes i a companyies i espectacles de música familiar. Martí Marfà, nou director artístic de la FiM, serà l’encarregat de la selecció dels projectes musicals i del disseny de l’activitat professional.

Tens un projecte musical?
Si tens un projecte musical has de saber que el període d’inscripció de propostes artístiques finalitza el 3 de febrer de 2021. Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.cat, on també s’hi poden trobar les indicacions d’inscripció artística. La selecció final tindrà en compte el caràcter emergent de les propostes, la seva qualitat artística, el seu nivell d’innovació i originalitat, el seu caràcter d’estrena en el cas dels espectacles familiars i la projecció que la participació a la FiM pot suposar per a un projecte musical. Podeu consultar tots els requisits aquí.

 

 Una edició passada del FiM I Foto: Gerard Martí
Què és la FiM Vila-seca?
La FiM Vila-seca torna renovada després de 5 anys. Compta amb el bagatge de setze edicions, que la van situar com a epicentre de les propostes musicals emergents de Catalunya i els territoris de parla catalana, i com a pol de dinamisme del sector. La FiM constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu en un moment de crisi i reptes fonamentals. Als ràpids canvis en els hàbits de consum cultural s’hi suma el fort impacte que la Covid-19 té i tindrà sobre el sector. A banda de l’oferta de concerts, la FiM engegarà tot un programa d’activitats adreçades als professionals de la indústria musical sota la marca FiM PRO.

Més informació: 

A

També et pot interessar