Fires i festes
,
2017
Dies 14 i 15 d'octubre
Plaça Major
La Llacuna

10a Mostra d'embotits i vins d'altura

La Llacuna acollirà aquest cap de setmana la 10a edició de la Mostra d'Embotits i Vins d'Altura, una fira gastronòmica i participativa protagonitzada per l'embotit, el vi i altres  productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat característics del territori.

La Llacuna, a més de 600 metres d'altitud i amb un clima similar al Penedès, està situada en un indret privilegiat per a la producció d'aquest tipus de vins, coneguts com a Vins d'Altura i és reconeguda pels seus excel·lents embotits.

Programa: 

Dissabte 14 d'octubre
20:00h | Local de Cal Sagrera
Presentació de la 10a Festa Gastronòmica.
Xerrada 'La vitivinicultura a casa nostra. Més de 2.000 anys d'història'.
Presentació de Mireia Sabaté, sòcia d'Arqueovitis i arqueòloga de la Llacuna Recupera, i xerrada a càrrec de Daniel Lòpez, arqueòleg i carpòleg, especialitzat el l'estudi de la vinya. De la Cooperativa ArqueoVitis.

Seguidament, berenar-sopar, amb degustació i maridatge d’embotits, formatges i postres amb vins i caves d’altura. També es lliurarà el premi Raïm d’Altura 2017.
Preu: 8€.
Venda de tiquets al Centre de Turisme i Ajuntament.

Diumenge 15 d'octubre
De 9:30 a 14h | Plaça Major
Mostra d'embotits, vins i caves d'altura
Degustació de vins, caves, embotits, carquinyolis, formatges, carn de porc a la brasa i altres productes del territori.
Els tiquets per a la degustació es podran obtenir a l’estand de l’Ajuntament.

També hi haurà intercanvi de plaques de cava, demostració d’oficis relacionats amb els vins i la vinya: bufador de vidre i fassina d’aiguardent, concurs de trepitjar raïms i tallers demanualitats relacionades amb els vins i la vinya a càrrec de Marta Arañó i Mary Gumà.

  • imatge de control 1per1