Jump to navigation
Del 17 al 25 d'abril
Del 19 al 26 d'abril
De 18 al 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Del 14 al 27 d'abril
Del 19 al 27 d'abril
Del 13 al 27 d'abril
Del 12 al 27 d'abril
La Llacuna acollirà aquest cap de setmana la 10a edició de la Mostra d'Embotits i Vins d'Altura, una fira gastronòmica i participativa protagonitzada per l'embotit, el vi i altres productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat característics del territori.
La Llacuna, a més de 600 metres d'altitud i amb un clima similar al Penedès, està situada en un indret privilegiat per a la producció d'aquest tipus de vins, coneguts com a Vins d'Altura i és reconeguda pels seus excel·lents embotits.
Dissabte 14 d'octubre 20:00h | Local de Cal Sagrera Presentació de la 10a Festa Gastronòmica. Xerrada 'La vitivinicultura a casa nostra. Més de 2.000 anys d'història'. Presentació de Mireia Sabaté, sòcia d'Arqueovitis i arqueòloga de la Llacuna Recupera, i xerrada a càrrec de Daniel Lòpez, arqueòleg i carpòleg, especialitzat el l'estudi de la vinya. De la Cooperativa ArqueoVitis.
Seguidament, berenar-sopar, amb degustació i maridatge d’embotits, formatges i postres amb vins i caves d’altura. També es lliurarà el premi Raïm d’Altura 2017. Preu: 8€. Venda de tiquets al Centre de Turisme i Ajuntament.
Diumenge 15 d'octubre De 9:30 a 14h | Plaça Major Mostra d'embotits, vins i caves d'altura Degustació de vins, caves, embotits, carquinyolis, formatges, carn de porc a la brasa i altres productes del territori. Els tiquets per a la degustació es podran obtenir a l’estand de l’Ajuntament.
També hi haurà intercanvi de plaques de cava, demostració d’oficis relacionats amb els vins i la vinya: bufador de vidre i fassina d’aiguardent, concurs de trepitjar raïms i tallers demanualitats relacionades amb els vins i la vinya a càrrec de Marta Arañó i Mary Gumà.