AGENDA
Activa't
Dimarts de Diàlegs
2017
Dimarts 14 de novembre, 20h
  • Igualada
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí

Dimarts de Diàlegs: 'Igualada, ciutat de què?'

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) ja té a punt la sessió d’aquest trimestre amb la pregunta: 'Igualada, ciutat de què?'

L’objectiu és analitzar quina marca té la ciutat, què identifica Igualada, com es projecta interioriment i exteriorment. També es vol analitzar si cal que les ciutats tinguin marca o no i què aporta disposar d’un posicionament específic.

El debat sobre la marca d’Igualada encetarà la nova etapa de DdD en la qual es canvia el format i es tractarà un tema cada trimestre dividit en tres sessions diferents. La primera sessió serà 'Enfoquem' i és la que es farà aquest dimarts dia 14 amb la presència de la professora de geografia de la Universitat de Barcelona Núria Benach i la investigadora en geografia de la UOC i la Universitat Rovira i Virgili Elsa Soro que contraposaran les seves opinions sobre les ciutats marca.

La segona sessió d’aquest primer trimestre de la nova etapa de DdD es dirà 'Analitzem', es farà el dissabte 25 de novembre i consistirà en un debat-vermut per acotar aquest tema al context d’Igualada en un format de sessió de treball en grups on tothom podrà dir-hi la seva.

La tercera sessió serà 'Debatem' i és farà el dimarts 12 de desembre al vespre. S’hi presentaran les conclusions i s’interpel·laran els actors locals vinculats a la marca d’Igualada perquè puguin opinar públicament sobre el que es digui.

Et pot interessar

Anòlia
Del 14 al 21 de juliol
Igualada
Guinovart
Del 29 de juny al 2 de setembre
Igualada