AGENDA
Activa't
Dimarts de Diàlegs
2017
Dimarts 14 de novembre, 20h
  • Igualada
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí

Dimarts de Diàlegs: 'Igualada, ciutat de què?'

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) ja té a punt la sessió d’aquest trimestre amb la pregunta: 'Igualada, ciutat de què?'

L’objectiu és analitzar quina marca té la ciutat, què identifica Igualada, com es projecta interioriment i exteriorment. També es vol analitzar si cal que les ciutats tinguin marca o no i què aporta disposar d’un posicionament específic.

El debat sobre la marca d’Igualada encetarà la nova etapa de DdD en la qual es canvia el format i es tractarà un tema cada trimestre dividit en tres sessions diferents. La primera sessió serà 'Enfoquem' i és la que es farà aquest dimarts dia 14 amb la presència de la professora de geografia de la Universitat de Barcelona Núria Benach i la investigadora en geografia de la UOC i la Universitat Rovira i Virgili Elsa Soro que contraposaran les seves opinions sobre les ciutats marca.

La segona sessió d’aquest primer trimestre de la nova etapa de DdD es dirà 'Analitzem', es farà el dissabte 25 de novembre i consistirà en un debat-vermut per acotar aquest tema al context d’Igualada en un format de sessió de treball en grups on tothom podrà dir-hi la seva.

La tercera sessió serà 'Debatem' i és farà el dimarts 12 de desembre al vespre. S’hi presentaran les conclusions i s’interpel·laran els actors locals vinculats a la marca d’Igualada perquè puguin opinar públicament sobre el que es digui.

Et pot interessar

Any Pompeu Fabra-2018
Dimecres 24 d’octubre, 19h
Igualada
Maria Pujol
Del 20 d'octubre al 25 de novembre
Igualada
Núria Riba
Del 26 d'octubre a l'11 de novembre
Igualada
Miquel Solà
Del 30 d'octubre al 23 de novembre
Igualada
Taula debat
Dimarts 6 de novembre, 19h
Lleida
L'any del llampec
De l'1 al 31 d'octubre
Igualada