Arts
,
2018
Diumenge 16 de desembre, 21h
Ateneu Cinema
Igualada

Cinema Total: 'Cinema Paradiso'

'Cinema Paradiso' (1988) serà la propera pel·lícula de les sessions Cinema Total, en pantalla gran i en versió original subtitulada en espanyol.

'Cinema Paradiso' és una història d'amor pel cinema. Es tracta d'una sensacional producció italiana que es va endur l'Òscar i el Globus d'Or a la millor pel·lícula de parla no anglesa, a més de 5 premis BAFTA. Una obra mestra del cinema sobre l'amor incondicional, l'amistat, la infància i els somnis. Amb un dels finals més emocionants de tots els temps. El drama, la màgia, la innocència i la nostalgia per una època que ja no tornarà conformen aquesta declaració d'amor al setè art que és 'Cinema Paradiso'.

Dirigida per Giuseppe Tornatore, amb la meravellosa música d'Ennio Morricone, i memorables interpretacions de Philippe Noiret i Jacques Perrin, Cinema Paradiso narra la història de Salvatore, un nen d'un poblet italià on l'únic passatemps és anar al cinema. Subjugat per les imatges en movement, el noi creu cegament que el cinema és màgia, fins que l'Alfredo, l'operador, accedeix a ensenyar-li els misteris i secrets que s'amaguen darrere d'una pel·lícula. Salvatore va creixent i arriba el moment en què ha d'abandonar el poble i buscar-se la vida. Trenta anys després rep un missatge en què li comuniquen que ha de tornar a casa.

 

  

  

Preu: 

5€

  • imatge de control 1per1