AGENDA
Activa't
IDEA
2018
Del 30 de novembre al 9 de gener
  • Igualada
Adoberia Bella/Espai Cowan

IDEA - Igualada disseny en acció

IDEA -Igualada disseny en acció- va néixer l'any 2015 amb l'objectiu de posar en valor el disseny com a estratègia d'innovació i de canvi. D'identificar la diversificació de l'activitat productiva i generar sinergies que permetin potenciar la reindustrialització del territori, posant l'accent en l'economia del coneixement.

En aquesta edició s'ha volgut posar el focus en 'El paper i les eines del disseny en la indústria 4.0'.

Durant els últims anys hem vist com tota la indústria de la comunicació s’ha vist afectada per la tecnologia digital. La facilitat d’escaneig de la imatge i el so, i convertir-ho tot en bits, va permetre portar la seva manipulació, transmissió i emmagatzematge a uns nivells difícilment imaginables pocs anys enrere.

Paral·lelament la tecnologia ha anat avançant per a aconseguir aquest nivell de control dels bits, en els àtoms, és a dir per a controlar la matèria. Durant anys la robòtica s’ha consolidat, la impressió 3D s’ha incorporat a la fabricació, el GPS ha canviat la logística. Són coses que ja formen part del dia a dia, però hem arribat a un punt de massa crítica.

Les noves aportacions com la Intel·ligència Artificial, l’anàlisi dels Big Data, les connexions de múltiples dispositius per la xarxa, la realitat virtual i moltes altres tecnologies així com els nous costums socials, han portat al que s’espera que sigui la quarta revolució industrial. La indústria 4.0.

Programa: 

Consultar aquí.

Organitza: 

Disseny=Igualada

Col·labora: 

Disseny Marked

Et pot interessar

cantada nadales Igualada
Divendres 21 de desembre, 20h
Igualada
Nadal Marked
Dies 15 i 16 de desembre
Igualada
Calendari del bon consumidor
Dijous 13 de desembre, 19h
Igualada
El vermutillo
Diumenge 16 de desembre, 12h
Igualada
Les distàncies
Dijous 20 de desembre, 20h
Igualada
Faruk
Del 16 de novembre al 13 de gener
Igualada