AGENDA
Activa't
IDEA
2018
Del 30 de novembre al 9 de gener
  • Igualada
Adoberia Bella/Espai Cowan

IDEA - Igualada disseny en acció

IDEA -Igualada disseny en acció- va néixer l'any 2015 amb l'objectiu de posar en valor el disseny com a estratègia d'innovació i de canvi. D'identificar la diversificació de l'activitat productiva i generar sinergies que permetin potenciar la reindustrialització del territori, posant l'accent en l'economia del coneixement.

En aquesta edició s'ha volgut posar el focus en 'El paper i les eines del disseny en la indústria 4.0'.

Durant els últims anys hem vist com tota la indústria de la comunicació s’ha vist afectada per la tecnologia digital. La facilitat d’escaneig de la imatge i el so, i convertir-ho tot en bits, va permetre portar la seva manipulació, transmissió i emmagatzematge a uns nivells difícilment imaginables pocs anys enrere.

Paral·lelament la tecnologia ha anat avançant per a aconseguir aquest nivell de control dels bits, en els àtoms, és a dir per a controlar la matèria. Durant anys la robòtica s’ha consolidat, la impressió 3D s’ha incorporat a la fabricació, el GPS ha canviat la logística. Són coses que ja formen part del dia a dia, però hem arribat a un punt de massa crítica.

Les noves aportacions com la Intel·ligència Artificial, l’anàlisi dels Big Data, les connexions de múltiples dispositius per la xarxa, la realitat virtual i moltes altres tecnologies així com els nous costums socials, han portat al que s’espera que sigui la quarta revolució industrial. La indústria 4.0.

Programa: 

Consultar aquí.

Organitza: 

Disseny=Igualada

Col·labora: 

Disseny Marked

Et pot interessar

Dissabte 23 de febrer, 11h
Vilajuïga
 La importància de ser Frank
Dissabte 23 de febrer, 21h
Igualada
Cicle de xerrades ‘Cambrils Pensa’
Del 25 de gener al 21 de juny
Cambrils
Mobile Week Ribera d'Ebre - 2019
Del 18 al 24 de febrer
Móra d'Ebre, Móra la Nova, Garcia, Ascó, Benissanet, Tivissa, Riba-roja d'Ebre, Miravet, Vinebre, Rasquera, Flix, Ginestar, La Palma d'Ebre, La Torre de l'Espanyol
Del 15 de febrer al 3 de març
Torroella de Montgrí
Mobile Week Girona, 2019
Del 21 al 23 de febrer
Girona
Teatre Al Sostre Nigel Planer
Del 22 al 24 de febrer
Igualada
VII Jornades literàries 'El que ens mou i el que ens cou'
De l'11 al 25 de març
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant