Llibres
,
2018
Diumenge 22 d'abril, 12:30h
Casal Popular d'Igualada, El Foment
Igualada

Recital poètic (H)original: Eduard Carmona i Laia MaLo

Quart recital poètic del Cicle (H)original, que té lloc durant aquest mes d’abril amb motiu de l'exposició 'Generació (H)original'. Aquest quart recital el protagonitzaran Eduard Carmona i Laia MaLo.

Eduard Carmona (Deltebre, 1982) és, entre altres moltes coses, poeta, rapsoda i agitador cultural. Actualment, viu i treballa a Barcelona, a la productora Produccions Audiovisuals Antàrtida, però abandona de tant en tant el seu exili voluntari per tornar al Delta a carregar piles. Va ser l'inventor de la paraula Bouesia, que va donar nom a un festival multidisciplinari, nascut el 2005 a Deltebre. Té un llibre de poemes publicat, 'El llibre dels errors' (La Cantàrida, 2010) i també té un bloc on penja alguns dels seus poemes. I a més, juntament amb uns amics músics, va crear el grup Recitals a domicili que ofereix vetllades poètiques en pisos particulars de Barcelona a canvi simplement del sopar, i que van publicar el disc homònim 'Recitals a domicili' (Petit indie, 2014).

Laia MaLo (Berga, 1984) és escriptora, traductora i músic. Des de 2011 forma part del duet d’electrovèrsia Jansky amb els seus últims discs publicats 'Un big bang a la gibrella' i 'ÈÉ' (Primeros pasitos, 2013, 1015). Des de 2014 és vocal per Mallorca per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC). Ha publicat 'L’estiu del tonight tonight' (El gall editor, 2011), llibre amb el qual va guanyar el premi de poesia Art Jove 2010 i, que ha estat traduït al castellà. El 2015 arriba la seva tercera obra 'Cançó amb esgarrip i dos poemes' (Lleonard Muntaner, La Butzeta), el 2016 el poemari 'Afollada' (LaBreu edicions, 2016) i aquest 2018 ha publicat el seu darrer poemari 'Venus volta' (Lleonard Muntaner, 2018).

Preu: 

Taquilla inversa

Organitza: 

Casal Popular d'Igualada, el Foment, Òmnium Anoia i Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Igualada

Col·labora: 

Llegim...? llibreria i LaBreu Edicions

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1