Llibres
,
2018
Diumenge 8 d'abril, 12:30h
Casal Popular d'Igualada, El Foment
Igualada

Recital poètic (H)original: Mireia Calafell i Marçal Font

Segon recital poètic del Cicle (H)original, que té lloc durant aquest mes d’abril amb motiu de l'exposició 'Generació (H)original'. Aquest segon recital el protagonitzaran Mireia Calafell i Marçal Font. 

Mireia Calafell (Barcelona, 1980) ha publicat 'Poètiques del cos' (Galerada, 2006; Premi de poesia Amadeu Oller 2006 i VIII Memorial Anna Dodas 2008), 'Costures' (Viena Edicions, 2010; Premi Josep M. López Picó de Poesia 2009) i 'Tantes mudes' (Perifèric Edicions, 2014; Premi de poesia Benvingut Oliver 2013 i Lletra d'Or al millor llibre publicat en català). Alguns dels seus poemes formen part d’antologies publicades a l’Argentina, Brasil, Holanda, Regne Unit, Emirats Àrabs i Espanya, i ha participat a diversos festivals internacionals de poesia. Treballa a Artsmoved, des d’on desenvolupa projectes culturals i educatius. És codirectora del festival Poesia i +, amb Martí Sales i Pere Almeda des de 2016. I actualment és la codirectora de Barcelona Poesia, juntament amb la també poeta Àngels Gregori. Des de 2017, forma part de la Fundació Maria-Mercè Marçal. 

Marçal Font (Badalona, 1980) és guanyador  dues vegades del Poetry Slam de Barcelona (2010 i 2011), del Campionat d'Espanya de Poetry Slam 2011 i semifinalista de la Coup du Monde du Slam de París de l'any 2012. Llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona, té treballs com a traductor de novela, assaig i poesia. Propietari d’una llibreria de segona mà a Badalona anomenada Llibreria Fènix, la seva poesia ha estat traduida al francés, l'àngles i l'alemà i publicada en diverses revistes i antologies catalanes, espanyoles, escoceses, franceses i eslovenes, i amb els seus versos ha viatjat per quasi tota la Península i a festivals de poesia per tot Europa. Ha publicat els llibres 'Frutos del Desguace' (Editorial Ya lo dijo Casimiro Parker, 2013), i 'Garbuix' (Edicions Pont del Petroli, 2014).

Preu: 

Taquilla inversa

Organitza: 

Casal Popular d'Igualada, el Foment, Òmnium Anoia i Departament de Cultura de l'Ajuntament d'Igualada

Col·labora: 

Llegim...? llibreria i LaBreu Edicions

  • imatge de control 1per1