Música
,
2019
Dissabte 20 de juliol, 20:30h
Castell de Claramunt
La Pobla de Claramunt

23è Anoia Folk

L'Anoia Folk, festival de música d’arrel tradicional que se celebra al meravellós entorn del Castell de Claramunt, arriba a la seva 23a edició.

Programa: 

20:30h: Animació infantil amb El ritme de l'alegria.
El Jordi, el Santi i l’Àngel, tres musics d’Igualada a dalt de l’escenari amb ganes de fer moure els xics i els grans a ritme de la seva música. Es una proposta molt participativa i amb un directe molt animat, combinant en cada cançó 3 instruments i 3 veus.

22:00h: Concert d'Irene et François.
Irene et François dóna nom a un projecte musical creat a Barcelona, de la mà d'Irene DesBleux i François Masson. El duo, profundament inspirat per les peces més clàssiques del folk americà s'obre pas oferint amb la seva música, una mirada al passat i un so que no té d'artificis. Les seves composicions, harmonitzades a dues veus i construïdes amb puntejos a cavall del Folk i del Bluegrass americà, tenen com a úniques ambicions crear bellesa i transportar a l'oient allà on la melodia el porti.

23:00h: Concert de Menaix a Truà.
L’any 1999 Cris Juanico (Ja t’ho diré), Toni Xuclà i Juanjo Muñoz (Gossos) decideixen trobar-se per tocar junts i oferir 5 concerts. L’èxit d’aquests concerts cristal·litza en la gravació d’un CD en directe al teatre de Bescanó. Al darrer dels 5 concerts decideixen continuar i demanen al públic que siguin ells els que els hi posin nom. D’aquí surt el nom: Menaix a Truà. Tres estils ben diferents que es combinen també a 'Petits moments d’estricta simpatia' (2002), 'Com el vent' (2008) i 'Guia de petits senyals' (2012). L’any 2000 protgonitzen la campanya Refresca’t a TV3 amb la cançó 'Enmig de la mar'. L’any 2009 van celebrar els 10 anys amb un concert a L’Auditori dins el Festival Internacional de Guitarra de Barcelona. amb l’Orquestra de Cambra Virtèlia.

Preu: 

8€ general | 2€ de 6 a 15 anys | Gratuït de 0 a 5 anys
50% de descompte amb el Carnet Jove

Venda d'entrades anticipada a: Posa'l Disc (Pl. del Rei, 1, Igualada)

Organitza: 

Associació Cultural la Llobreia

Més informació: 

Web Anoia Folk
Facebook Anoia Folk

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1