Família
,
2019
Dissabte 18 de maig, 17h
La Casa del Teatre Nu
Sant Martí de Tous

Teatre familiar 'La lluna d'en Joan'

La Casa del Teatre Nu obre la seves portes per oferir una experiència cultural única per viure en família on es podrà gaudir de la representació de 'La Lluna d’en Joan' i seguidament participar en un taller de construcció de titelles.

L’espectacle és un dels més antics que la companyia té en cartell. Aquest any fa 12 anys que el van estrenar i des de llavors n’han fet més de 300 funcions. 'La Lluna d’en Joan' és un espectacle que adapta al teatre el conte de Carme Solé Vendrell i avui dia continua emocionant els infants d’avui i també els d’ahir, els que ja han crescut. Una història que ens parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit. En Joan és un nen que viu en una illa amb el seu pare que és pescador. Tots dos viuen molt feliços però una nit de tempesta, un cop de mar arrabassa la salut del pare.

Després de veure l’espectacle, els membres de la companyia realitzaran un taller de construcció de titelles per gaudir amb la família i que cadascú podrà emportar-se a casa en acabar l’activitat.

Preu: 

10€ (espectacle + taller) | 8€ amics de La Casa, Gent Gran de Tous i famílies nombroses i/o monoparentals.

Inscripcions: 

al correu teatrenu@teatrenu.com o al tlf 677 519 625 (María).

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1