Família
,
2020
Del 3 al 5 de juliol
Diversos indrets
Sant Martí de Tous

11è Festival de Llegendes de Catalunya

El Festival de Llegendes de Catalunya celebra enguany l'11a edició plenament consolidat i amb múltiples novetats. La més destacada per la rellevància del moment és la reformulació dels actes i espais per adaptar-se a la situació ocasionada per la covid-19. També, la companyia local Teatre Nu, s’estrena enguany en la direcció del festival.

El festival es desenvoluparà presencialment garantint totes les mesures de seguretat i sanitàries perquè artistes, públic, veïnat i organització puguin gaudir de l’esdeveniment amb la màxima tranquil·litat. Així, tindrà lloc en les dates previstes del 3, 4 i 5 de juliol i, a més a més, s’allargarà durant tot el mes (els dimecres 15 i 22 i els dissabtes 18 i 25 de juliol) per tal d’esponjar els espectacles i activitats.

En total es veuran una vintena d’espectacles professionals de companyies d’arreu del territori català i una producció comunitària (l'aclamada Apagada) en què hi participen més de vuitanta actors i músics del municipi, una trentena més que en edicions anteriors.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç PDF)

Preu: 

4, 6 o 8€
Venda d'entrades online aquí.

  • imatge de control 1per1