Música
,
2020
Dissabte 1 de febrer, 20h
La Casa del Teatre Nu
Sant Martí de Tous

Concert de Sommeliers

Sommeliers és un grup de música que va néixer fa quatre anys i que el formen quatre instrumentistes i una veu. Cinc noies que han estudiat clàssica (Esmuc i Liceu) i la veu que ha estudiat modern (Taller de Músics). Al llarg d'aquests tres anys han tret dos CDs: 'Quinze d'abril' (2015) i '8am' (2018). El 2018 van guanyar el Premi Miquel Martí i Pol 2018 (certament Terra i Cultura) i gràcies a les paraules de Josep Roca, van decidir encarar amb una nova perspectiva el projecte.

No hi ha una sola paraula, adjectiu o etiqueta d'estil musical per definir el que les caracteritza. Per això també fan versions de temes ben diferents que es poden trobar al seu canal de Youtube. Els agrada jugar, provar i arriscar. Aquest joc musical les porta de la innocència a la transcendència, de l'atreviment a la rotunditat madura, de l'aparent superficialitat a la profunditat, de la intimitat al crit alat.

En el concert que ens oferiran a La Casa del Teatre Nu combinen  temes propis amb versions de temes coneguts del món del jazz, els musicals, el pop, etc.

Preu: 

13€ | 11€ Amics de La Casa del Teatre Nu i Gent gan de Tous
Venda d'entrades online aquí

Inscripcions: 

teatrenu@teatrenu.com o bé al 677 519 625 (Maria)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1