Música
,
2021
Diumenge 23 de maig, 12:00h
Kiosk del Rec
Igualada

Concert de Le Nais

Darrere de Le Nais s’amaga Naida. Músic, model, poeta i dissenyadora de joies, nascuda a Balaguer però establerta a Barcelona, le nais ens guanya amb la seva autenticitat i la seva màgia. Amb la seva veu que esgarrapa des de dins i el seu món musical nostàlgic i fosc, que contrasta amb la seva persona: alegre, lluminosa i plena de força.

Amb la publicació del seu EP de debut 'When I Can’t Speak But I Can Sing' (2020), le nais ens ensenya que el seu projecte té molta personalitat. Tot i que l’EP va sortir al febrer del 2020, ja s’ha fet un forat dins l’escena indie del nostre país. Ha format part de la primera ronda de Roster Movistar, un projecte que realça als artistes amb més projecció amb el suport d’una promotra internacional, i va ser confirmada pel Primavera Sound inclús abans del llançament del seu EP debut.

Des de llavors no ha parat de publicar nova música, sigui en format single com és el cas de 'Fear' o de doble singles sota el títol “Unshape Love”. En aquesta càpsula trobem dos temes nous: 'Hurts So Good' i 'Let me Cry'. Dues odes a l’amor que es va presentar amb un ambiciós videoclip doble.

En format trio, le Nais captiva per la seva proposta pura, transparent i veritable.

Preu: 

10€
Reserva d'entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1