Llibres
,
2022
Dijous 22 de desembre, 19:30h
Espai Creatiu La MaCa
Igualada

Presentació de la revista 'Rara'

Segueixen les presentacions territorials del primer número de la revista 'Rara', dedicat a la temàtica de la gana. 

En la presentació a Igualada, hi intervindran els diversos agents de la comarca de l’Anoia que han participat d’aquest primer número: les editores de la revista, Anna Zaera i l'igualadí Roger Mula; el col·lectiu gràfic igualadí Renec!, responsable de la direcció artística; es podrà visitar una instal·lació artística de gyotakus a càrrec de Victòria Rabal, directora del Museu Molí Paperer de Capellades; i es podrà gaudir d’una demostració i tast gastronòmic conduït pel col·lectiu Eixarcolant.

La vetllada estarà amenitzada per la música electrònica experimental de Knob Rite, àlies del productor igualadí Gerard Fusté; i hi haurà servei de bar amb productes gastronòmics d’Eixarcolant i cerveses artesanes de la cervesera igualadina La Lenta.

Sinopsi: 

La 'Rara' és una comunitat, un enllaç i una nova narrativa, que vol enfortir les connexions i la xarxa cultural que ja existeix. Un punt de trobada pel diàleg entre persones de les comunitats locals i rurals amb tota la xarxa de projectes artístics contemporanis de la Catalunya rural.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Surtdecasa SCCL

Més informació: 

Web Rara
Instagram Rara
Instagram La MaCa