Fires i festes
,
2022
Dies 15 i 16 de gener
Casc antic
Vilanova del Camí

XXIII Fira del Camí Ral

Vilanova del Camí ho té tot a punt per a la celebració de la Festa Major d’Hivern amb motiu de la festivitat de Sant Hilari el cap de setmana dels dies 15 i 16 de gener.

La celebració suposa la recuperació de la Fira del Camí Ral que no se celebra des del gener de 2020, tot just abans de l’inici de la pandèmia de la Covid-19.

El programa de festes s’encetarà dissabte amb la representació teatral de l'espectacle 'Quanta quanta Guerra', de Farres Brothers i CIA, basada en la darrera novel·la de Mercè Rodoreda, que ens acosta a la història de l’Adrià Guinart, un jove que fuig de casa seva per anar a la guerra, atret per la necessitat de conèixer el món i descobrir el món dels adults.

L’endemà diumenge i durant tot el dia, la XXIII edició de la Fira del Camí Ral ocuparà els principals carrers del centre: plaça Major i carrer Major, Onze de Setembre, Santa Llúcia i plaça del Mercat. La fira acollirà una nova mostra de productes alimentaris i artesanals i els antics oficis del Camí Ral: fusters, ceramistes, ferrers… que es podien trobar a Vilanova del Camí durant el segle XIX.

També diumenge se celebrarà la 35a Pujada als Dipòsits, amb sortida des de la Plaça Extremadura i arribada al Dipòsit de Ca l’Aromir.

Programa: 

Preu: 

Activitats gratuïtes

Organitza: 

Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova del Camí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1