Arts
,
2017
Dissabte 20 de maig, 00:30h
Ateneu Cinema
Igualada

Cinema Total 'El Gran Lebowski'

'El Gran Lebowski' dels germans Coen, serà la propera pel·lícula de les sessions Cinema Total, a l'Ateneu Cinema d'Igualada.

Dirigida per Joel Coen, i amb un repartiment de luxe format per Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Steve Buscemi i John Turturro, El Gran Lebowski és la història de El Nota, un gandul de Los Angeles a qui un parell de pinxos confonen amb el milionari Jeff Lebowski, amb qui només comparteix cognom. Després que orinin a la seva catifa, El Nota inicia la recerca del Gran Lebowski. De la seva trobada en sorgirà un tracte: El Nota rebrà una recompensa si aconsegueix trobar a la dona del magnat.  
 
El Gran Lebowski exemplifica a la perfecció l’estil propi i l’habilitat de Joel i Ethan Coen d’escriure guions on es combinen temes dramàtics com la mort i el patiment amb la comèdia negra, generant situacions hilarants, ridícules i surrealistes al mateix temps. Amb diàlegs sublims, passatges musicals memorables i excel·lents interpretacions veurem segrestos, persecucions i baralles en aquesta divertida pel·lícula que mostra l’inconfusible segell d’aquests genials cineastes que són els germans Coen.

Preu entrada: 5€
Projecció en VOSE

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1