Activa't
,
2016
Dimarts 19 de gener, 20h
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí
Igualada

Dimarts de Diàlegs: 'Com vota Igualada?'

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) obrirà el seu tercer any d’activitat posant a debat la pregunta: 'Com vota Igualada?'.

S’acomiada un any 2015 en el qual hi ha hagut fins a tres comteses electorals. En principi comencen tres anys sense eleccions i per això DdD vol aprofitar aquest moment per analitzar quins criteris fan servir els igualadins a l'hora de votar, si fan diferències entre uns tipus de comicis i uns altres, i al mateix temps també es vol saber l'evolució del vot a Igualada al llarg de la democràcia i si els igualadins són receptius, o no, davant la política.

La introducció de l’acte anirà a càrrec d’un dels politòlegs més destacats i reconeguts de Catalunya com és el Doctor i Catedràtic en Ciència Política i exconseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Vallès.
Després s’obrirà el debat amb la Fila 0 on s’hi ha convidat Antoni Pàmies, Josep M. Ollé, Oriol Solà i Pere Calbó, quatre exregidors de l’Ajuntament d’Igualada que han analitzat al llarg dels anys la trajectòria política i de resultats a la ciutat i han participat en el disseny de campanyes electorals locals.

A tots ells s’hi podrà sumar qualsevol persona del públic que vulgui intervenir-hi, ja que com en qualsevol DdD la paraula del públic és molt important per al desenvolupament de la sessió.

  • imatge de control 1per1