Activa't
,
2016
Dimarts 16 de febrer, 20h
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí
Igualada

Dimarts de Diàlegs: 'Igualada està ben informada?'

En el marc dels actes de la 47a. Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, l’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) posa a debat la pregunta: 'Igualada està ben informada?'.

Els mitjans de comunicació són un element essencial de qualsevol societat lliure com a emissors d’informació i referents per la gran majoria dels ciutadans a l’hora de consumir notícies. Es vol analitzar com és la funció dels mitjans a Igualada, com es tracten les notícies a la ciutat i si es fa periodisme crític o no. DdD també vol saber com es comporten les fonts d’informació, quina relació es té amb el poder i què hi ha darrere del treball periodístic. A més, es vol conèixer quin moment viu el periodisme i cap on va o hauria d’anar en aquest inici dels segle XXI.

La introducció de l’acte anirà a càrrec del periodista Roger Vilalta, que és membre de l’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat.
Després s’obrirà el debat amb la Fila 0 on s’hi ha convidat Eva Ripoll (periodista amb trajectòria en diferents mitjans d’Igualada), Jordi Puiggròs (periodista en diversos mitjans i delegat del Col·legi de Periodistes de Catalunya a l’Anoia) i Imma Jubert (gerent del seu propi gabinet de comunicació amb seu a Igualada).

A l’acte també s’hi han convidat els responsables dels diferents mitjans de comunicació d’Igualada com són AnoiaDiari.cat, Infoanoia.cat, La Veu de l’Anoia, L’Enllaç dels Anoiencs, Ràdio Igualada i Canal Taronja Anoia. D’altra banda, també es vol comptar amb el testimoni d’un igualadí que hagi viscut a l’estranger i s’hagi volgut informar a través dels mitjans locals.

A tots ells s’hi podrà sumar qualsevol persona del públic que vulgui intervenir-hi, ja que com en qualsevol DdD la paraula del públic és molt important per al desenvolupament de la sessió.

  • imatge de control 1per1