Activa't
,
2016
Dimarts 15 de novembre, 20h
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí
Igualada

Dimarts de Diàlegs: 'Quina Festa Major volem?'

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) programa una altra sessió posant a debat la pregunta: 'Quina Festa Major volem?'.

Les diferents visions de la festa són, sovint, motiu de debat a la ciutat. Es vol analitzar quins són aquests models i com podria ser la Festa Major d'Igualada en els propers anys. DdD vol posar el focus en el paper de les colles, entitats i Ajuntament, en la presència de nous i vells elements, en el finançament del programa d'actes, el calendari i en el que significa pels igualadins. També es vol analitzar quines eines existeixen per fer possible la gestió cultural.

La introducció de l’acte anirà a càrrec d’un dels majors experts en gestió cultural a nivell català com és el director del Programa i del Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, Lluís Bonet. A través d’un diàleg-entrevista amb el coordinador de DdD Jordi Cuadras, Bonet farà una radiografia de quines són les característiques claus per una bona gestió de la cultura.

Després es passarà a acotar el debat a escala local tot centrant el tema al voltant de la Festa Major. A la “Fila 0” s’hi han convidat els diferents col•lectius implicats amb la festa a través de Pau Duran (president de la Coll@nada), Ismael Miñano (membre de la FESTHI), Joan Pou (president de Dessota) i Ada Jover (tècnica del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada).

A tots ells s’hi podrà sumar qualsevol persona del públic que vulgui intervenir-hi, ja que com en qualsevol DdD la paraula del públic és molt important per al desenvolupament de la sessió.

  • imatge de control 1per1