Arts
,
2016
Del 26 de maig al 20 de juny
Artèria
Igualada

Exposició 'Tumore Lagunkoiak / Tumors Amigables' de Txaro Marañón

La Txaro Marañón és una ceramista basca que ens presenta les sèries 'Tumore Lagunkoiak / Tumors Amigables' i 'Itxaso Urdin Urdina / Un mar molt blau'.
La decisió d´unir objectes de plàstic recuperat a objectes elaborats amb gres, material amb el que treballa habitualment, respon al plantejament de contraposar la idea de terra viva que emana de l´argila, amb la idea d´objecte inert que implícitament porta el plàstic.

Aquesta exposició està vinculada al projecte ART+SOCIAL+TÈXTIL, una proposta conjunta entre professors d´art i educació de Barcelona i Jaén per posar en comú iniciatives artístiques entorn als temes de l´acció social i del treball tèxtil.

És un programa de divulgació i recerca d´art desenvolupat a la Facultat de Belles Arts de Barcelona en col·laboració amb la Universitat de Jaén. Es vincula amb la IV edició del projecte internacional d´investigació artística Exposiciones enREDadas, amb motiu de la V Setmana de l´Educació Artística de la UNESCO.

Inclou unes jornades tècniques que es duran a terme del 24 al 26 de maig, a més d´exposicions virtuals i exposicions físiques a diferents centres col·laboradors.

Inauguració: dijous 26 de maig a les 19:30h.

  • imatge de control 1per1