Música
,
2016
Dissabte 14 de maig, 22:30h
Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Igualada

Pegasus 'Berlin, simfonia d'una gran ciutat'

En els actes de la Nit dels Museus a Igualada, la nau de les Encavallades del Museu de la Pell acollirà el concert-projecció d’un dels projectes més aclamats de la carrera dels Pegasus, 'Berlin, simfonia d'una gran ciutat', que inclou la projecció de la pel·lícula alemanya muda 'Berlin, Die Sinfonie der Großstadt', escrita per Carl Mayer i dirigida per Walter Ruttmann el 1927, amb banda sonora original en clau jazzística interpretada en directe. La màgica fusió dels temes de Pegasus amb les imatges de Ruttmann posa a prova la intemporalitat universal del cinema i de la música.

El film descriu un dia al Berlin de l'època mitjançant una successió d’imatges sobre la vida quotidiana. Aquest documental, rodat de forma innovadora i moderna per l’època, es va convertir en un referent de culte precursor d'altres films. Significa, per tant, una visió de gran qualitat de la societat industrial europea en un entorn com Cal Boyer, històrica fàbrica cotonera. Els catorze temes, compostos per Pegasus i publicats a l'àlbum 'Simfonia d’una gran ciutat', acompanyen els 64 minuts de seqüència de fotogrames amb una sincronització perfecta entre música i imatges.

Els components dels Pegasus són Santi Arisa a la bateria, Rafael Escoté al baix elèctric, Josep Mas “Kitflus” als teclats, Max Sunyer a la guitarra elèctrica i Dan Arisa a la percussió.

Entrada gratuïta.
Cal recollir invitació al mateix Museu o a la Sala Municipal d'Exposicions.

INVITACIONS ESGOTADES!!!

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1