Llibres
,
2016
Divendres 18 de novembre, 19:30h
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí
Igualada

Presentació 'L'amor et farà immortal' de Ramon Gener

Ramon Gener, premiat d’honor de la passada edició del Festival Zoom presentarà el seu llibre 'L'amor et farà immortal', dins l'agenda del Zoom Experience i amb la col·laboració de la llibreria Llegim...?

Presentarà l'acte, Josep Mª Solé, editor del programa 'Vols llegir? de Ràdio Nova de Vilanova del Camí.

Després de la presentació s'oferirà una copa de vi pels assistents gentilesa de D.O. Catalunya, patrocinador del Zoom Festival.

Ramon Gener explica que el seu pare va morir dues vegades. La primera, un matí assolellat en el qual l’Alzheimer va ennuvolar la seva ment i el va oblidar. La segona, tres dies abans de Nadal, quan, convertit en el Bolero de Ravel, va deixar de respirar. Aïllat del món entre sentiments de culpa i alleujament, no podia deixar de plorar i somiar-lo. Perdut en la seva enorme absència, va buscar en les vides d’altres homes i dones que havien passat pel mateix que ell una explicació a totes les emocions que m’aclaparaven. De la mà de les deesses gregues del destí, Ramon Gener emprèn un viatge per l’espai i el temps per trobar respostes.

D’aquesta manera, va fins a la cofurna on Verdi va compondre Nabucco; a la bromosa estació de tren on la Clara Schumann es va acomiadar per sempre més de Johannes Brahms; a la nit màgica en la qual Joaquín Rodrigo va donar vida al Concierto de Aranjuez... i a la tarda de primavera en la qual el seu pare va arribar a casa amb tres petits xiprers. 10 històries inspiracionals que ajuden a l'autor a superar la pèrdua del seu pare.

 

 

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1