Menjar i beure
,
2015
Dijous 3, 10 i 17 de desembre
Mercat d la Masuca
Igualada

Tallers de cuina de Nadal

Els tres primers dijous de desembre, dies 3, 10 i 17, a partir de les 17:30h, tornaran a fer-se les sessions de cuina que tan èxit han tingut en anteriors edicions. Aquestes aniran a càrrec de professors de cuina de l’Escola Pia i del Restaurant Atelier.

El 3 de desembre s’hi farà el taller Entrants ràpids per Nadal, a càrrec de Joan Alpuente. El 10 de desembre, Cuina vegetariana festiva, amb Toni Guix. I el 17 de desembre, Cuina fàcil i creativa de Nadal, a càrrec de Gerard Ninot.

Preu: 4€ cadascun o 10€ els tres tallers.
Inscripcions i pagament: a La Polleria de la Merche i l’Eli.

A més a més, el dissabte 12 de desembre es farà un taller de cuina infantil per fer torrons a casa, que es farà a l’Aula de Cuina a partir de les 11h.