Llibres
,
2016
Dimecres 20 d'abril, 19h
Biblioteca Central
Igualada

Tastet de novetats dels Narradors Centrals

Joan Pinyol, Josep Maria Solà, Maria Enrich i Llorenç Capdevila formen part del col·lectiu de Narradors Centrals, que agrupa diversos escriptors de les comarques de la Catalunya Central. Plegats compartiran tertúlia i llegiran fragments de les seves històries.

D’una banda, l’escriptor capelladí Joan Pinyol parlarà de la novel·la 'El mar de les ombres', una història d’intriga ambientada en un transatlàntic de principi del segle XX que fa la ruta Barcelona-Buenos Aires.

Per la seva banda, el calafí Josep Maria Solà presenta 'Un salt al blau', una història integrada per tres relats que es van construint a partir d’una carta, una conferència i un naufragi que li serveixen per capbussar-se en el seu passat.

La igualadina Maria Enrich torna a captivar els lectors més menuts amb 'I a tú què et passa, Lia?'. Es tracta d’una història il·lustrada per Montse Español que explica les peripècies de la joveneta Lia, el seu amic Oleguer i el gos Astolfi.

Finalment, l’escriptor manresà Llorenç Capdevila ens porta les aventures de 'L’herència del vell pirata', novel·la que el 2015 va guanyar el Premi de literatura juvenil Gran Angular.

  • imatge de control 1per1