‘de Natura Cultura’ tanca el primer cicle de programació local amb la companyia de circ ‘Cia Chiffleurs’

02/06/2017
Imatge del cartell de l'esdeveniment de circ d'aquest diumenge 4 de juny

Ha arribat la fi de la primera etapa. ‘de Natura Cultura’ tanquem el nostre primer cicle de programació local amb la companyia de circ ‘Cia Chiffleurs’, que portaran el seu nou espectacle ‘Two Seconds’, a la Taverna dels 7 turons (C/ Campanes, 7), el pròxim diumenge 4 de juny a les 13.00 hores.

‘Two Seconds’ és un espectacle que neix de la interacció de quatre personatges que, des de la disciplina del circ, decideixen endinsar-se al món de l’actuació amb l’objectiu d’oferir un espai lúdic i d’entreteniment enfocat a tots els públics a través de la música, els equilibris, el trapezi doble i un punt d’humor.

Circ i vermut per acabar un cicle que va començar el 25 de març al bar Nais, amb el cantautor Ferran Orriols. Un concert / musical / teatre de la Laura Muñoz i el Ricard Cots i dos espectacles de micromàgia impulsats per l’Oriol Panadès i el Mag Caru són els altres actes que hem promogut aquests mesos.

Però, per què ho hem fet? Per què dediquem aquest temps a promoure actes culturals? Doncs perquè ens agrada que passin coses i fer-les. Volem fer créixer el públic de Manresa. Volem conscienciar-lo del valor de la cultura. Volem crear una xarxa amb diferents agents culturals i actius de la ciutat. Volem promoure el talent jove emergent. Volem, volem, volem. Tenim ganes que passin moltes coses i per això les fem.

És la fi d’una primera etapa, però n’hi haurà moltes més.

Però, sobretot, necessitem el públic per compartir-ho. Així que gràcies per venir a gaudir del talent que tenim a la ciutat, per apostar per la cultura!

Omplim els carrers de cultura!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.