Acord de col·laboració amb AnoiaDiari

18/05/2017
Representant el dos mitjans, d'esquerra a dreta: Toni Cortés (AD), Marta Carles (SDC), Mercè Badal (AD) i Roger Mula (SDC)

El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.

Constarà d'un nou espai en format agenda que estarà publicat a la portada d'Anoiadiari.cat i el qual estarà vinculat a l'agenda, ja més extensa, de l'edició Centre de Surtdecasa.cat. L'acord inclou també, la cessió mútua d'espais publicitaris i de continguts, amb l'objectiu de contribuir a ampliar la difusió de la cultura al territori.

Anoiadiari.cat fundat el novembre del 2008, va ser el primer diari online de la comarca de l'Anoia. Va néixer per cobrir el buit existent al territori de premsa en aquest format electrònic, amb l'objectiu de difondre tot allò que succeeixi a la comarca de l’Anoia, i oferint un periodisme de qualitat. El 2015 l'AnoiaDiari va iniciar un nou projecte editorial: l'edició impresa de monogràfics sobre temàtiques d'actualitat comarcal. I des d'aquest gener de 2017, ofereix una publicació mensual gratuïta en paper, per ampliar i desenvolupar en profunditat temes d’actualitat que s’han tractat en l’edició digital. 

Més informació:
anoiadiari.cat/