,
18/05/2017
Redacció
Representant el dos mitjans, d'esquerra a dreta: Toni Cortés (AD), Marta Carles (SDC), Mercè Badal (AD) i Roger Mula (SDC)

Acord de col·laboració amb AnoiaDiari

El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.

Constarà d'un nou espai en format agenda que estarà publicat a la portada d'Anoiadiari.cat i el qual estarà vinculat a l'agenda, ja més extensa, de l'edició Centre de Surtdecasa.cat. L'acord inclou també, la cessió mútua d'espais publicitaris i de continguts, amb l'objectiu de contribuir a ampliar la difusió de la cultura al territori.

Anoiadiari.cat fundat el novembre del 2008, va ser el primer diari online de la comarca de l'Anoia. Va néixer per cobrir el buit existent al territori de premsa en aquest format electrònic, amb l'objectiu de difondre tot allò que succeeixi a la comarca de l’Anoia, i oferint un periodisme de qualitat. El 2015 l'AnoiaDiari va iniciar un nou projecte editorial: l'edició impresa de monogràfics sobre temàtiques d'actualitat comarcal. I des d'aquest gener de 2017, ofereix una publicació mensual gratuïta en paper, per ampliar i desenvolupar en profunditat temes d’actualitat que s’han tractat en l’edició digital. 

Més informació:
anoiadiari.cat/

Blog de Surtdecasa Centre que va veure la llum el 2 de novembre de 2015.
És la setena edició territorial de la plataforma nacional Surtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l’oferta cultural i d'oci de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord.

21/09/2017
Fa 230 anys que els EEUU van passar de ser colònia britànica a esdevenir el primer estat del món que s'ordenava sota una constitució moderna.
18/05/2017
El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.
20/01/2017
Si bé el programa d'actes de l'Antic Gremi dels Traginers d'Igualada va començar el passat 13 de gener amb la presentació de les Festes Gremials, juntament amb el nomenament dels banderers, pubilla i dames d'honor, el proper diumenge dia 2
16/01/2017
Ràdio Igualada i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de divulgar conjuntament l'activitat cultural d'Igualada i la Conca d'Òdena.
31/12/2016
L'any 2005 es va superar la xifra dels mil milions d'usuaris d'internet a nivell mundial, xifra que es va doblar al cap de cinc anys per arribar a l'actual 3,5 mil milions d'usuaris arreu del planeta.
02/11/2016
A l'equip de Surtdecasa.cat i a les edicions territorials, per fer créixer aquest projecte i deixar-nos formar part d'aquesta gran família.
27/10/2016
La paraparèmia significa-no al costat del costat del curs de la narració, alhora que més enllà del costat del curs de la narració, però encara contra el costat del curs de la narració.