,
16/05/2016
Redacció
Toni Pereira, en representació de Surtdecasa Centre, i Jordi Basomba, gerent de Manresana d'Equipaments Escènics.

Acord de col·laboració amb el Teatre Kursaal de Manresa

El Teatre Kursaal de Manresa i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració que fomenta els vincles entre les dues entitats amb l’objectiu de divulgar l’activitat cultural. Surtdecasa Centre difondrà tota la programació cultural del Teatre Kursaal, alhora que els nostres lectors podran participar en sortejos d'entrades per als seus espectacles.

El Teatre Kursaal, inaugurat el 1927, és un teatre-auditori ubicat al Passeig de Pere III de Manresa, al bell centre de la ciutat, i que ofereix una programació estable de teatre, música, dansa i circ. La seva rehabilitació va permetre reinaugurar-lo el 2007 amb una sala gran, amb més de 800 localitats, i una altra de petita, polivalent, amb capacitat per a unes 200 persones.

Està gestionat per Manresana d'Equipaments Escènics (MEES), una empresa municipal amb capital íntegrament públic, constituïda el 2007 per l'Ajuntament de Manresa. MEES és la suma i el resultat dels esforços que des de l'any 1996 han estat portant a terme l'Associació Cultural el Galliner, entitat que va impulsar la reinaguració del teatre i encarregada de la programació estable, i de l'Ajuntament de Manresa, que amb el seu suport econòmic i el personal tècnic, van fer possible el nou teatre. A part del Kursaal, MEES també gestiona el Teatre Conservatori.

Més informació:
kursaal.cat/

Blog de Surtdecasa Centre que va veure la llum el 2 de novembre de 2015.
És la setena edició territorial de la plataforma nacional Surtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l’oferta cultural i d'oci de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord.

21/09/2017
Fa 230 anys que els EEUU van passar de ser colònia britànica a esdevenir el primer estat del món que s'ordenava sota una constitució moderna.
18/05/2017
El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.
20/01/2017
Si bé el programa d'actes de l'Antic Gremi dels Traginers d'Igualada va començar el passat 13 de gener amb la presentació de les Festes Gremials, juntament amb el nomenament dels banderers, pubilla i dames d'honor, el proper diumenge dia 2
16/01/2017
Ràdio Igualada i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de divulgar conjuntament l'activitat cultural d'Igualada i la Conca d'Òdena.
31/12/2016
L'any 2005 es va superar la xifra dels mil milions d'usuaris d'internet a nivell mundial, xifra que es va doblar al cap de cinc anys per arribar a l'actual 3,5 mil milions d'usuaris arreu del planeta.
02/11/2016
A l'equip de Surtdecasa.cat i a les edicions territorials, per fer créixer aquest projecte i deixar-nos formar part d'aquesta gran família.
27/10/2016
La paraparèmia significa-no al costat del costat del curs de la narració, alhora que més enllà del costat del curs de la narració, però encara contra el costat del curs de la narració.