,
08/04/2016
Redacció
Pia Prat, directora general de Publicacions Anoia SL, i Roger Mula i Albert Compte, en representació de Surtdecasa Centre.

Acord de col·laboració amb La Veu de l'Anoia

La Veu de l’Anoia i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, per a promocionar de forma conjunta les activitats culturals més rellevants d’Igualada i la comarca de l’Anoia. L’acord inclou la cessió mútua de continguts i la potenciació de l’agenda cultural d’ambdós mitjans. A més, Surtdecasa Centre i La Veu de l’Anoia compartirem espais de promoció en determinats esdeveniments, com l’estand a la propera diada de Sant Jordi, a la plaça de Cal Font d'Igualada, amb la participació d'escriptors anoiencs que publiquen novetats aquest any.

Amb 34 anys de presència a la comarca, i amb més de 1.700 edicions, el setmanari La Veu de l’Anoia s’ha consolidat com a referent en l’àmbit de la informació a l’Anoia. És el periòdic d’àmbit comarcal més implantat en tota la comarca i punt de referència informativa. Formen part i són membres fundadors de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació Catalana) d’on actualment en són membres de la junta directiva. Segons l’OJD, La Veu de l’Anoia és el primer periòdic setmanal en català del país en difusió segons la seva àrea d’influència.

Més informació:
veuanoia.cat/

Blog de Surtdecasa Centre que va veure la llum el 2 de novembre de 2015.
És la setena edició territorial de la plataforma nacional Surtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l’oferta cultural i d'oci de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord.

21/09/2017
Fa 230 anys que els EEUU van passar de ser colònia britànica a esdevenir el primer estat del món que s'ordenava sota una constitució moderna.
18/05/2017
El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.
20/01/2017
Si bé el programa d'actes de l'Antic Gremi dels Traginers d'Igualada va començar el passat 13 de gener amb la presentació de les Festes Gremials, juntament amb el nomenament dels banderers, pubilla i dames d'honor, el proper diumenge dia 2
16/01/2017
Ràdio Igualada i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de divulgar conjuntament l'activitat cultural d'Igualada i la Conca d'Òdena.
31/12/2016
L'any 2005 es va superar la xifra dels mil milions d'usuaris d'internet a nivell mundial, xifra que es va doblar al cap de cinc anys per arribar a l'actual 3,5 mil milions d'usuaris arreu del planeta.
02/11/2016
A l'equip de Surtdecasa.cat i a les edicions territorials, per fer créixer aquest projecte i deixar-nos formar part d'aquesta gran família.
27/10/2016
La paraparèmia significa-no al costat del costat del curs de la narració, alhora que més enllà del costat del curs de la narració, però encara contra el costat del curs de la narració.