,
18/04/2016
Redacció

Diada de Sant Jordi a Igualada

Aquest proper dissabte 23 d'abril estarem amb un estand a la Plaça de Cal Font, epicentre de la Diada de Sant Jordi a Igualada. L'estand serà  compartit amb el setmanari La Veu de l'Anoia, arran de l'acord de col·laboració que vam signar ara fa unes setmanes

Durant tot el dia, tindrem la presència de diversos autors anoiencs que estaran promocionant i signant les seves recents obres:

De 10 a 11h: Marc Freixas
'Reflexions a plena llum de carrer'
De 13 a 14h: Anna Marsal i Elisabet Serra
'Quin cacau! Desordres i altres històries'
De 17 a 18h: David Ymbernon
'Carbassa emergent'
De 18 a 19h: Vendrell Brothers
'Corín Tellado Revisited'
De 20 a 21h: Oriol Solà, Elisabet Serra i Pol Makuri
'Mig adormits'

_____________________________________________________________________________________________________________________

A continuació, algunes fotografies de la Diada:

Elisabet Serra, Carles Prat i Anna Marsal signant exemplars de 'Quin cacau! Desordres i altres històries'

Part de l'equip de Surtdecasa Centre amb David Ymbernon, a l'estand de la plaça de Cal Font

Els Vendrell Brothers signant exemplars de 'Corín Tellado Revisited'

Blog de Surtdecasa Centre que va veure la llum el 2 de novembre de 2015.
És la setena edició territorial de la plataforma nacional Surtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l’oferta cultural i d'oci de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord.

21/09/2017
Fa 230 anys que els EEUU van passar de ser colònia britànica a esdevenir el primer estat del món que s'ordenava sota una constitució moderna.
18/05/2017
El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.
20/01/2017
Si bé el programa d'actes de l'Antic Gremi dels Traginers d'Igualada va començar el passat 13 de gener amb la presentació de les Festes Gremials, juntament amb el nomenament dels banderers, pubilla i dames d'honor, el proper diumenge dia 2
16/01/2017
Ràdio Igualada i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de divulgar conjuntament l'activitat cultural d'Igualada i la Conca d'Òdena.
31/12/2016
L'any 2005 es va superar la xifra dels mil milions d'usuaris d'internet a nivell mundial, xifra que es va doblar al cap de cinc anys per arribar a l'actual 3,5 mil milions d'usuaris arreu del planeta.
02/11/2016
A l'equip de Surtdecasa.cat i a les edicions territorials, per fer créixer aquest projecte i deixar-nos formar part d'aquesta gran família.
27/10/2016
La paraparèmia significa-no al costat del costat del curs de la narració, alhora que més enllà del costat del curs de la narració, però encara contra el costat del curs de la narració.