,
11/10/2016
Redacció

Surtdecasa.cat aposta per la cultura de proximitat amb una nova portada nacional

El portal de cultura de proximitat Surtdecasa.cat ha estrenat una nova portada nacional que recull i agrupa en diferents espais temàtics la informació generada per les set capçaleres territorials locals, ara mateix integrades per Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Penedès, Ponent, Empordà, Girona i Centre de Catalunya.

L'objectiu d'aquesta nova portada és augmentar la visibilitat pel que fa a la producció de continguts generada per un equip de més de 20 periodistes treballant en xarxa a tot Catalunya.

Surtdecasa.cat és un projecte que va néixer a les Terres de l'Ebre l'octubre del 2010 amb la voluntat de cobrir el creixent panorama cultural generat en aquestes comarques. En els anys successius, altres capçaleres territorials van unir-se al projecte amb la voluntat de replicar aquest mateix model d'èxit.

Surtdecasa Centre ha sigut l’última edició en incorporar-s’hi, el 2 de novembre de l’any passat i abraça les comarques de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord.

La portada, que vol ser dinàmica i integrar tant continguts periodístics com informació d'agenda, permetrà posar en relleu les veus i els projectes més interessants que es generin en els territoris on aquesta capçalera hi té presència.

A més, aquest projecte periodístic continua posant de relleu que la cultura és una eina de desenvolupament local i transformació social que permet un acostament a les diferents identitats catalanes. La descentralització del tractament de la informació suposa un repte en aquesta nova etapa que s'inicia.

Blog de Surtdecasa Centre que va veure la llum el 2 de novembre de 2015.
És la setena edició territorial de la plataforma nacional Surtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l’oferta cultural i d'oci de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord.

21/09/2017
Fa 230 anys que els EEUU van passar de ser colònia britànica a esdevenir el primer estat del món que s'ordenava sota una constitució moderna.
18/05/2017
El mitjà digital comarcal AnoiaDiari i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de promocionar conjuntament l'activitat cultural de totes les poblacions anoienques.
20/01/2017
Si bé el programa d'actes de l'Antic Gremi dels Traginers d'Igualada va començar el passat 13 de gener amb la presentació de les Festes Gremials, juntament amb el nomenament dels banderers, pubilla i dames d'honor, el proper diumenge dia 2
16/01/2017
Ràdio Igualada i Surtdecasa Centre hem signat un acord de col·laboració, amb l'objectiu de divulgar conjuntament l'activitat cultural d'Igualada i la Conca d'Òdena.
31/12/2016
L'any 2005 es va superar la xifra dels mil milions d'usuaris d'internet a nivell mundial, xifra que es va doblar al cap de cinc anys per arribar a l'actual 3,5 mil milions d'usuaris arreu del planeta.
02/11/2016
A l'equip de Surtdecasa.cat i a les edicions territorials, per fer créixer aquest projecte i deixar-nos formar part d'aquesta gran família.
27/10/2016
La paraparèmia significa-no al costat del costat del curs de la narració, alhora que més enllà del costat del curs de la narració, però encara contra el costat del curs de la narració.