Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

El gran baño

El gran baño

Sinopsi

En plena crisi dels quaranta, un peculiar grup d'homes decideix formar el primer equip nacional de natació sincronitzada masculí. Desafiant estereotips i ignorant la incomprensió dels qui els envolten, se submergeixen en una insòlita aventura que els portarà a fer front a les dificultats i a treure el millor d'ells mateixos gràcies a la il·lusió i el treball en equip.

Horaris: 

Divendres 19 d'abril: 18:00h

Profesor en Groenlandia

Profesor en Groenlandia

Sinopsi

Anders, un professor recent llicenciat, decideix deixar la seva Dinamarca natal per buscar una aventura laboral a Groenlàndia. En arribar allí se sent estrany i allunyat dels seus habitants, al ser una comunitat molt tancada. Gràcies a una sèrie de curioses circumstàncies, Anders qüestionarà les seves conviccions centroeuropees i acceptarà el seu nou estil de vida polar.

Horaris: 

Divendres 19 d'abril: 19:50h
Dilluns 22 d'abril: 18:00h
Dimarts 22 d'abril: 18:00h

Ha nacido una estrella

Ha nacido una estrella

Sinopsi

Jackson Maine (Bradley Cooper) és una estrella de la música que s'enamora d'Ally (Lady Gaga), una artista que lluita per sortir endavant. Just quan Ally està a punt d'abandonar el seu somni de convertir-se en cantant, Jack decideix ajudar-la en la seva carrera cap a la fama. El camí serà més dur del que imaginen... 

Horaris: 

Dilluns 22 d'abril: 19:40h

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Sinopsi

'Bohemian Rhapsody' és una celebració de Queen, de la seva música i del seu extraordinari cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips i va fer pedaços tradicions per convertir-se en un dels showmans més estimats del món. 'Bohemian Rhapsody' plasma el meteòric ascens a l'olimp de la música de la banda a través de les seves icòniques cançons i del seu revolucionari so, la seva crisi quan l'estil de vida de Mercury va estar fora de control, i la seva triomfal reunió la vigília del Live Aid, en què Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seva vida, lidera la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Veurem com es va cimentar el llegat d'una banda que sempre va semblar-se més a una família, i que continua inspirant a propis i estranys, somiadors i amants de la música fins als nostres dies. 

Horaris: 

Dimarts 23 d'abril: 19:40h