Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

Català

Barbie

Sinopsi

La Barbie (Margot Robbie) porta una vida ideal a Barbieland, on tot és perfecte, amb festes plenes de música i color i cada dia és el millor dia. Però la Barbie té preguntes, qüestions bastant incòmodes que no encaixen amb el món idíl·lic on ella i les altres Barbies viuen.

Quan s'adoni que és capaç de tocar amb els talons a terra i tenir els peus plans, decidirà calçar-se unes sabates sense talons i viatjar fins al món real, on l'acompanyarà el Ken (Ryan Gosling) i junts descobriran com és el món de veritat.

Comèdia familiar d'aventures sobre una de les nines més famoses del món. 

Horaris: 

Diumenge 3 de desembre: 17:30h
Dimecres 6 de desembre: 17:30h

Sound of Freedom

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de Tim Ballard, un ex Agent de Seguretat Nacional dels Estats Units que va deixar la seva feina per a dedicar la seva vida submergint-se en el submon del tràfic de persones al llarg de Llatinoamèrica, i a intentar salvar les vides de centenars de nens.

Horaris: 

Diumenge 3 de desembre: 19:15h
Dimecres 6 de desembre: 19:15h
Divendres 8 de desembre: 17:30h
Diumenge 10 de desembre: 17:30h

Golpe de suerte

Sinopsi

La Fanny (Lou de Laâge) i en Jean (Melvil Poupaud) tenen tots els ingredients d'una parella ideal: atresoren èxit professional, viuen en un pis molt bonic en un dels millors barris de París i semblen estar enamorats com el primer dia que es van conèixer.

Però, quan la Fanny es troba per casualitat amb l'Alain (Niels Schneider), un ex company d'institut, es queda corpresa amb els seus encants. Aviat es tornen a veure i s'acosten cada vegada més...

Horaris: 

Divendres 8 de desembre: 19:30h
Diumenge 10 de desembre: 19:30h
Diumenge 17 de desembre: 17:30h

Català

Indiana Jones y el dial del destino

Sinopsi

Cinquè lliurament de la saga cinematogràfica protagonitzada pel llegendari arqueòleg Indiana Jones. 

Finals de la dècada de 1960. Allunyat de les aventures de la seva joventut, Indy, que ha continuat impartint classes en la universitat, es jubila. Però la seva tranquil·litat trontolla en el moment en què apareix la seva fillola Helena.

Segons li explica la jove, Basil, el seu pare i antic camarada de l'arqueòleg, va trobar alguna cosa en un tren durant la guerra. Allò va tornar boig al seu pare, i ara ella vol resoldre el misteri. De seguida Indy i Helena es veuran embolicats en una trama que involucra a un excap nazi, Jürgen Voller, que acaba de fitxar la NASA.

Perseguits, hauran de fugir i el veterà heroi deurà també enfrontar-se al seu destí.

Horaris: 

Diumenge 17 de desembre: 19:10h
Diumenge 25 de desembre: 17:30h
Dilluns 25 de desembre: 17:30h
Dimarts 26 de desembre: 17:30h