Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

Un héroe

Sinopsi

Rahim (Amir Jadidi) està en la presó per un deute que no ha pogut saldar. Durant un permís de dos dies, intenta convèncer al seu creditor perquè retiri la denúncia pagant una part del seu deute. Però les coses no surten segons el planejat.

Horaris: 

Diumenge 8 de maig: 17:30h

Mediterráneo

Sinopsi

Ens remuntem fins a l’any 2015 quan l’Òscar i el Gerard, viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat en les aigües del Mediterrani.

En arribar descobreixen que milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant la mar fugint de conflictes armats en condicions precàries. No obstant això, ningú fa res per salvar les seves vides. Al costat d’altres membres de l’equip, lluitaran per donar suport a persones que el necessiten. Una història basada en fets reals sobre el naixement de Proactiva Open Arms.

Horaris: 

Dissabte 7 de maig: 17:30h
Diumenge 8 de maig: 19:30h

Diumenge 15 de maig: 17:30h

Llegaron de noche

Sinopsi

Al Salvador es viu l'horror de la guerra civil. El 16 de novembre de 1989, enmig del conflicte armat, un grup d'homes entra en les instal·lacions de la Universitat Catòlica i assassina brutalment a sis sacerdots jesuïtes espanyols i a dues dones a sang freda. Qui són els responsables d'aquesta massacre?

Horaris: 

Dissabte 14 de maig: 17:30h
Diumenge 15 de maig: 19:10h

Dissabte 21 de maig: 17:30h
Diumenge 22 de maig: 17:30h

Alcarràs

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de la família Solé que, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra a Alcarràs, es reuneix per fer plegats la darrera collita.

En paraules de la directora: "Es tracta d'una història sobre la pertinença a una terra, a un lloc. Un drama sobre les tensions generacionals perpètues, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi".

Horaris: 

Dissabte 28 de maig: 17:30h
Diumenge 29 de maig: 19:20h