Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

El hijo de Jean

Sinopsi

Mathieu té 33 anys i viu amb la incògnita de no haver conegut al seu pare. La seva mare sempre li va dir que va ser fruit d'una aventura d'una nit. Un matí, al seu apartament de París, rep una trucada des de Canadà, d'un desconegut que diu ser amic del seu pare i l'informa que aquest ha mort, i que li vol enviar el que li ha deixat en herència: un quadre. Mogut per la curiositat, decideix viatjar a Mont-real.

Horaris: 

Dissabte 13 de febrer: 17:30h
Diumenge 14 de febrer: 17:30h

Papicha, sueños de libertad

Sinopsi

A l'Algèria dels anys 90 es viu una època on els grups terroristes dominen el país amb la intenció d'establir un Estat islàmic i arcaic. Les dones resulten ser les més afectades i oprimides pels diktas primitius, que busquen prendre el control dels seus cossos i controlar el seu pas per l'espai públic.

Enmig d'una frenètica cacera de dones, Nedjma (Lyna Khoudri), una jove estudiant apassionada per la moda, està decidida a federar a les noies del seu campus per a organitzar una desfilada de moda que desafiï a tots aquells que intenten frenar la seva llibertat.

Horaris: 

Dissabte 13 de febrer: 19:05h
Diumenge 14 de febrer: 19:05h
Diumenge 21 de febrer: 17:30h

La mujer ilegal

Sinopsi

Fernando Vila és un advocat en l'ocàs de la seva carrera professional que es dedica a ajudar els immigrants a aconseguir els permisos de residència a Espanya. Quan Zita Krasniqi, una de les clientes de Fernando, mor de manera inesperada a l'interior de les instal·lacions d'un Centre d'Internament per a Estrangers, tot canvia per a ell. Amb l'objectiu d'aclarir aquest tràgic succés, l'advocat comença a treballar amb Juliet Okoro, una amiga de Zita atrapada per una màfia que l'obliga a prostituir-se.

Horaris: 

Dissabte 20 de febrer: 17:30h
Diumenge 21 de febrer: 19:05h
Diumenge 28 de febrer: 17:30h

Sentimental

Sinopsi

Parla de les relacions sentimentals quotidianes de dues parelles que viuen en el mateix bloc de pisos. La cordialitat entre les dues llars es veu interrompuda quan la parella del baix convida a l'altra a un sopar, durant la qual els proposen practicar sexe en grup. A través de la comèdia, es reflecteixen temes molt quotidians com l'amor, les baralles, el dolor i l'odi... amb l'objectiu de mostrar que en la vida en parella, tant els homes com les dones, han de lluitar constantment.

Horaris: 

Dissabte 27 de febrer: 17:30h
Diumenge 28 de febrer: 19:20h