Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

Falcon lake

Sinopsi

Bastien, un adolescent parisenc, passa les vacances amb la família en una cabana al costat d'un llac del Quebec. Allà es trobarà amb Chloé, una noia més gran, de qui s'enamorarà. Malgrat la diferència d'edat i de les pors de Bastien, desenvoluparan un enllaç especial. Bastien haurà d'enfrontar-se a les seves pors per aconseguir un lloc al cor de Chloé, mentre exploren la seva sexualitat i la inquietant llegenda del fantasma del llac.

Horaris: 

Diumenge 5 de maig: 17:30h

Radical

Sinopsi

Basada en una història real, narra la història d'un mestre d'una ciutat fronterera mexicana on els i les ciutadanes conviuen amb crims violents, pobresa i corrupció, que prova un nou mètode radical per a desbloquejar la curiositat i el potencial dels seus alumnes, i pot ser que fins i tot el seu talent.

Horaris: 

Diumenge 5 de maig: 19:15h
Diumenge 12 de maig: 17:30h

Las cosas sencillas

Sinopsi

Vincent és un famós empresari dèxit. Un dia, l'avaria del seu cotxe en una carretera de muntanya interromp temporalment el seu ritme de vida frenètic. Pierre, que viu apartat del món modern enmig d'una naturalesa sublim, acudeix a ajudar-lo i li ofereix la seva hospitalitat. La trobada entre aquests dos homes oposats trastornarà les seves creences respectives i es descobriran rient. La pregunta és... en el fons, cadascú està vivint realment la vida que vol viure?

Horaris: 

Diumenge 19 de maig: 19:30h
Diumenge 26 de maig: 17:30h

Más que nunca

Sinopsi

Héléne (Vicky Krieps) i Mathieu (Gaspard Ulliel) són una parella que porta anys casats i viuen completament feliços i en harmonia. Però tot canvia quan a Hélène li diagnostiquen una malaltia estranya als els pulmons.

Per a entendre què li passa se submergeix a buscar informació sobre el tema, en la seva cerca troba un blog que parla sobre Noruega. Per això, decideix viatjar a aquest país seguint el seu instint, encara que això signifiqui que hagi de deixar enrere al seu estimat Mathieu.

Horaris: 

Diumenge 26 de maig: 19:10h