Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

Minari, historia de mi familia

Sinopsi

Basada en la pròpia infància del seu director Lee Isaac Chung, el film ens trasllada a la dècada dels '80 per a narrar la història d'una família -meitat coreana, meitat estatunidenca- que viu en una petita granja d'Arkansas on proven d'aconseguir l'anomenat "somni nord-americà".

Amb l'arribada de l'àvia, la llar canviarà per complet. Els riscos de la vida al camp i la inestabilitat del nucli familiar, són els pilars entorn dels quals gira aquest film sobre la resistència dels llaços familiars. Una història sobre l'arrelament i la tendresa.

Horaris: 

Dissabte 1 de maig: 17:30h
Diumenge 2 de maig: 17:30h

23 paseos

Sinopsi

En Dave i la Fern són dos desconeguts d'una certa edat que han patit per circumstàncies de la vida. Es coneixen mentre passegen als seus gossos i, al llarg de vint-i-tres passejos, floreix un romanç entre els dos. Però cap dels dos ha estat del tot honest amb l'altre i el seu futur pot veure's compromès pels secrets que s'han guardat.

Horaris: 

Dissabte 1 de maig: 19:15h
Diumenge 2 de maig: 19:15h
Diumenge 9 de maig: 17:30h

De Gaulle

Sinopsi

París, juny de 1940. França ha de fer front a la invasió nazi que està vivint en aquests moments. Mentre que el general Pétain està disposat a rendir-se i, fins i tot, a negociar amb Hitler, el general De Gaulle aposta per continuar la lluita i la resistència. Un objectiu que posarà en risc la vida de molts ciutadans, inclosa la família De Gaulle. Mentre Charles de Gaulle posa rumb a Londres, la seva dona Yvonne i els seus tres fills es veuen obligats a exiliar-se per l'avanç alemany.

Horaris: 

Dissabte 8 de maig: 17:30h
Diumenge 9 de maig: 19:10h
Diumenge 16 de maig: 17:30h

Una veterinaria en la Borgoña

Sinopsi

Nico és un dels pocs veterinaris que queden en un recòndit poble del cor de la Borgonya. Cada dia lluita per salvar als seus pacients, la seva clínica i la seva família. Quan en Michel, el seu company i mentor, anuncia la seva jubilació, en Nico haurà de convèncer l'Alexandra, una jove recentment graudada en veterinària amb un talent brillant. El problema és que l'Alexandra no està disposada a quedar-se al seu poble natal tota la vida i molt menys començar la seva carrera en aquest lloc. 

Horaris: 

Dissabte 15 de maig: 17:30h
Diumenge 16 de maig: 19:20h
Diumenge 23 de maig: 17:30h

El profesor de persa

Sinopsi

França, 1942. Gilles és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allí aconsegueix evitar l'execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquest ardit, Gilles aconsegueix mantenir-se amb vida, però haurà d'ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, interessat a aprendre'l. Al mateix temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en increment.

Horaris: 

Dissabte 22 de maig: 17:30h
Diumenge 23 de maig: 17:30h
Diumenge 30 de maig: 17:30h

Falling

Sinopsi

John Petersen viu al costat de la seva parella i la seva filla al sud de Califòrnia. El seu pare Willis és un granger amb idees i actituds més tradicionals. Les diferències entre els dos és contínuament un punt de conflicte i frustració en la seva relació.

Quan Willis decideix viatjar a Los Angeles de manera indefinida amb la intenció de trobar un bon lloc per a retirar-se, pare i fill han d'aprendre a conviure mentre dos mons molt diferents s'enfronten.

Horaris: 

Dissabte 29 de maig: 17:30h
Diumenge 30 de maig: 19:25h