Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

El día que vendrá

El día que vendrá

Sinopsi

Postguerra a Alemanya, any 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) aterra a les ruïnes d'Hamburg en ple hivern per reunir-se amb el seu marit, Lewis (Jason Clarke), un coronel britànic que ha rebut la missió de reconstruir la ciutat destruïda. Però quan van a traslladar-se a la seva nova casa, Rachael descobreix amb sorpresa que Lewis ha pres una decisió inesperada: compartiran l'enorme casa amb els seus antics propietaris, un vidu alemany (Alexander Skarsgård) i la seva turmentada filla. En aquesta atmosfera carregada, l'hostilitat i el dolor donen pas a la passió i la traïció.

Horaris: 

Dissabte 15 de juny: 18:00h
Diumenge 16 de juny: 18:00h

La decisión

La decisión

Sinopsi

El 30 de desembre de 2006, primer dia de l'Eid al-Adha —la Celebració del Sacrifici, una de les festivitats musulmanes més sagrades—, Bagdad festeja la reobertura de la seva estació de tren. Sara entra a l'estació amb la intenció de perpetrar un atemptat suïcida. Sembla dubtar davant la perspectiva de detonar la bomba, però està determinada a arribar fins al final. Una trobada incòmoda amb Salam, un venedor extremadament parlador que intenta seduir-la, frustrarà els seus plans. Després d'una sèrie d'esdeveniments, Salam acaba com a ostatge de Sara, i intenta convèncer-la per a que no segueixi endavant. Però està Sara disposada a escoltar-lo?

Horaris: 

Dissabte 15 de juny: 19:40h
Diumenge 16 de juny: 19:40h
Dissabte 22 de juny: 18:00h
Diumenge 23 de juny: 18:00h
Dilluns 24 de juny: 18:00h

En buenas manos

En buenas manos

Sinopsi

Theo acaba de néixer. Després de donar a llum, la seva mare biològica l'entrega a un programa d'adopció. Els serveis d'adopció han de trobar llavors a la que es convertirà en la seva mare adoptiva. En l'altre extrem, Alice (Élodie Bouchez), de 41 anys, porta gairebé deu anys lluitant per ser mare. Un grup de professionals treballarà per a que Theo i Alice puguin reunir-se.

Horaris: 

Dissabte 22 de juny: 19:35h
Diumenge 23 de juny: 19:35h
Dilluns 24 de juny: 19:35h
Diumenge 30 de juny: 18:00h

La caída del imperio americano

La caída del imperio americano

Sinopsi

Pierre-Paul, de 36 anys, un intel·lectual i doctor en filosofia es veu obligat a treballar com a repartidor per tenir un salari decent. Un dia, mentre entrega un paquet, es troba amb l'escena d'un robatori a mà armada que ha sortit malament amb un resultat de dos morts. De sobte, es veu amb dues bosses d'esport plenes de bitllets. Pierre-Paul s'enfronta a un dilema: marxar amb les mans buides o agafar els diners i fugir... Successora temàtica de les pel·lícules de Denys Arcand 'El declive del imperio americano' i 'Las invasiones bárbaras'.

Horaris: 

Diumenge 30 de juny: 19:40h