Cinema de Tous
c/ Indústria, 3
08712 - Sant Martí de Tous

Cartellera

Tori y Lokita

Sinopsi

A la Bèlgica del segle XXI, un nen i una adolescent que han arribat sols des d'Àfrica, enfronten la seva invencible amistat a les difícils condicions del seu exili en un país europeu, allunyats a milers de quilòmetres de la seva família.

Horaris: 

Diumenge 5 de febrer: 17:30h

Argentina, 1985

Sinopsi

'Argentina, 1985' està inspirada en la història real de Julio Strassera, Luis Moreno Ocampo i el seu jove equip jurídic que es van atrevir a acusar, contra vent i marea, a contrarellotge i sota una constant amenaça, a la més sagnant dictadura militar argentina. Una batalla de David contra Goliat, amb els herois menys esperats.

Horaris: 

Diumenge 5 de febrer: 19:05h
Diumenge 12 de febrer: 17:30h

¿Y esto... de quién es?

Sinopsi

Annie Castillon és feliç. La seva vida matrimonial amb Laurent és tot un exemple. Els seus dos fills grans, Maximiliano i César, són nois brillants i sensibles. I Poupi, l'adolescent, l'ajuda sense queixar-se mai amb l'educació d'Antoine, el fill petit. En un cap de setmana com qualsevol altre, el descobriment d'una prova d'embaràs positiva al bany destruïrà la bonica harmonia.

Horaris: 

Diumenge 12 de febrer: 19:45h
Diumenge 19 de febrer: 17:30h

Broker

Sinopsi

Una nit plujosa una jove abandona al seu bebè a les portes d'una església. El nounat és recollit per dos homes que es dediquen a robar bebès abandonats per a vendre'ls pares disposats a pagar qualsevol preu.

Quan la jove torna a l'església, penedida, descobreix el negoci il·legal de tots dos homes i decideix unir-se a ells per a trobar als pares adoptius més adequats.

Horaris: 

Diumenge 19 de febrer: 19:05h
Diumenge 26 de febrer: 17:30h

Fire of love

Sinopsi

Katia i Maurice Krafft estimaven dues coses: l'un a l'altre i els volcans. Durant dues dècades, aquesta atrevida parella de vulcanòlegs francesos es va deixar seduir per l'emoció i el perill d'aquest triangle amorós elemental. Van recórrer el planeta, perseguint les erupcions i les seves conseqüències, documentant els seus descobriments en impressionants fotografies i pel·lícules per compartir-los amb un públic cada cop més curiós a través d'intervencions als mitjans de comunicació i gires de conferències.

Horaris: 

Diumenge 26 de febrer: 19:20h