Mont-Àgora
Passeig Catalunya, s/n
08710 - Santa Margarida de Montbui
  • 937 681 321
  • montagoracinemes@gmail.com

Cartellera

Todos lo hacen

Sinopsi

Quatre parelles reben una invitació per a passar un cap de setmana a l'hotel on es van casar. El que no saben és que l'amfitrió vol fer-los xantatge. I molt menys que, l'endemà, apareixerà mort.

Horaris: 

Diumenge 29 de gener: 18:00h

El libro del amor

Sinopsi

Henry, un escriptor fracassat, s'emporta una sorpresa en descobrir per què el seu llibre és un èxit a Mèxic. Sense que ell ho sàpiga María, la traductora de la versió mexicana, ha convertit la seva insulsa novel·la en una apassionant narració eròtica.

Horaris: 

Diumenge 5 de febrer: 18:00h

As bestas

Sinopsi

Antoine i Olga són una parella francesa que es va instal·lar fa temps en un llogaret de l'interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la, encara que la seva convivència amb els vilatans no és tan idíl·lica com voldrien. Un conflicte amb els seus veïns, els germans Anta, farà que la tensió creixi al llogaret fins a assolir un punt de no retorn.

Horaris: 

Diumenge 12 de febrer: 18:00h

Al sostre del món

Sinopsi

1882, Sant Peterburg. Sasha és una jove aristòcrata russa que ha crescut escoltant les meravelloses aventures del seu avi, Olukin. Aquest explorador de renom és conegut per inventar el "Davai", un gran vaixell creat amb la finalitat d'emprendre un viatge per conquerir el Pol Nord, però que per desgràcia, ha suposat la seva desaparició.

Aquest fet ha provocat que la reputació de la família de Sasha i el nom del seu avi es vegin desacreditats per la població russa. Per recuperar l'honor de la seva família, la protagonista decideix seguir les passes del seu avi i reuneix tota la valentia necessària per anar a buscar-lo.
 

Horaris: 

Diumenge 19 de febrer: 18:00h

Babylon

Sinopsi

De l'oscaritzat director, Damien Chazelle, 'Babylon' és una història èpica original ambientada a Los Angeles durant els anys 20, protagonitzada per Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva, juntament amb un repartiment coral on destaquen Jovan Adepo, Li Jun Li i Jean Smart. 

Una història d'ambició i excessos desmesurats que recorre l'ascensió i la caiguda de múltiples personatges durant una època de desenfrenada decadència i depravació en les albors de Hollywood.

Horaris: 

Diumenge 26 de febrer: 18:00h

El peor vecino del mundo

Sinopsi

La trama gira al voltant d'Otto Anderson (Tom Hanks), un home vidu i rondinaire que es delecta amb la solitud i l'amargor, malgrat que els seus intents de suïcidi sempre han estat frustrats per diferents motius. Però la seva vida tindrà un gir inesperat quan arribi al veïnat una parella amb dues filles que li faran veure la vida d'una altra forma en néixer una relació commovedora entre ells.

Aquesta pel·lícula és una adaptació del llibre de Fredrick Backman i un remake de la pel·lícula sueca de Hannes Holm, que també es basa en la novel·la de l'autor.

Horaris: 

Diumenge 5 de març: 18:00h