Què mengem a les Terres de l’Ebre?

El projecte 'Aula Camp i Taula' promou l’agroecologia i el consum responsable al territori
Surtdecasa Ebre
,
11/11/2011
Activa't
Som el que mengem. Una frase contundent, compartida pels experts, que deixa clar que els aliments que ingerim condicionen la nostra salut, tant física com mental.
 
L’Aula Camp i Taula és un projecte divulgatiu i sense ànim de lucre que persegueix conscienciar la societat ebrenca de l’existència d’aliments ecològics a les nostres terres que poden millorar considerablement els nostres hàbits. Aportant més sabor, més valors nutricionals i més seguretat a la nostra dieta diària, ja que en els productes ecològics certificats no s’autoritza l’ús de fertilitzants i pesticides químics i no s’utilitzen pinsos de cultius modificats genèticament.
 
La idea parteix de la col·laboració entre tres associacions sense ànim de lucre (Agrupació de productors ecològics ADV, Grup de consum responsable La Vianda i Asociació Juvenil Obre't Ebre), que conviden a dos administracions locals (Consell Comarcal del Montsià i Ajuntament d'Ulldecona) i una escola, CEIP Ramón i Cajal d'Ulldecona, a coordinar un programa d'activitats i presentar-se amb una imatge i missatge comú.
 
Aquest projecte té un alt component territorial ja que busca preservar l’activitat i el paisatge agrícola propi, millorant la seua viabilitat econòmica i renovant el sentit de la pagesia, l’artesania alimentària o l’agroturisme de cara al relleu generacional.
 
Per a més informació: www.ecoebre.org

A

També et pot interessar