Jump to navigation
Dissabte
20 desembre 2025
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Què mengem a les Terres de l’Ebre?
El projecte 'Aula Camp i Taula' promou l’agroecologia i el consum responsable al territori
Surtdecasa Ebre
,
11/11/2011
Activa't
Som el que mengem. Una frase contundent, compartida pels experts, que deixa clar que els aliments que ingerim condicionen la nostra salut, tant física com mental.
L’Aula Camp i Taula és un projecte divulgatiu i sense ànim de lucre que persegueix conscienciar la societat ebrenca de l’existència d’aliments ecològics a les nostres terres que poden millorar considerablement els nostres hàbits. Aportant més sabor, més valors nutricionals i més seguretat a la nostra dieta diària, ja que en els productes ecològics certificats no s’autoritza l’ús de fertilitzants i pesticides químics i no s’utilitzen pinsos de cultius modificats genèticament.
La idea parteix de la col·laboració entre tres associacions sense ànim de lucre (Agrupació de productors ecològics ADV, Grup de consum responsable La Vianda i Asociació Juvenil Obre't Ebre), que conviden a dos administracions locals (Consell Comarcal del Montsià i Ajuntament d'Ulldecona) i una escola, CEIP Ramón i Cajal d'Ulldecona, a coordinar un programa d'activitats i presentar-se amb una imatge i missatge comú.
Aquest projecte té un alt component territorial ja que busca preservar l’activitat i el paisatge agrícola propi, millorant la seua viabilitat econòmica i renovant el sentit de la pagesia, l’artesania alimentària o l’agroturisme de cara al relleu generacional.
Per a més informació
:
www.ecoebre.org
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Carles Castellà: "Preferim dir podar en lloc d'esllemenar; botifarra en lloc de baldana"
Foto:
Cedida
Per què Alcanar és un tresor iber?
Foto:
Cedida
Miquel Àngel Marín: "Nosaltres som unes guerrilles que volem evitar que la cultura es consideri només una cosa seriosa"
Foto:
Cedida
Les 8 històries de vida del TEDxAmposta
Foto:
Cedida
Els 10 plans per fer a Setmana Santa a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Sara Blanch: “En els últims anys, l’òpera està agafant importància i es fa molt més present en la societat”