Jornades gastronòmiques dels fideus rossejats i del peix blau - L'Ametlla de Mar 2017

Sisena edició de les Jornades dels fideus rossejats i el peix blau de l'Ametlla de Mar, amb una setmana per degustar els menús que els restaurants del municipi han preparat amb aquests dos ingredients com a protagonistes.
Preus, menús i restaurants (Enllaç PDF)
Coincidint amb les jornades, també tindrà lloc la Ruta de tapes Tapamar 'Tapa Blava', per provar diferents les diferents tapes de peix blau preparades per a l'ocasió.
A més a més, el diumenge 11 de juny, i com a cloenda de les jornades gastronòmiques, se celebrarà la XXIII Diada dels Fideus rossejats al Port de L'Ametlla de Mar.
Més informació:
www.ametllamar.cat
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.