AGENDA
Llibres
4a Trobada de Poesia i Terrissa - La Galera 2018
2018
Dissabte 16 de juny, 19:30h
  • La Galera
Obrador Joan Cortiella

4a Trobada de Poesia i Terrissa

Quarta edició de la Trobada de Poesia i Terrissa, a l'obrador del Mestre Artesà Terrisser Joan Cortiella, únic en actiu a la Galera i a la comarca del Montsià, on ben a la vora de l'antic forn de llenya, els poetes participants ens delectaran amb la lectura i interpretació de diverses poesies amenitzat pel so del torn del Mestre Artesà Terrisser Joan Cortiella, que per a l’ocasió elaborarà diferents peces de terrissa.

Poetes: Glòria Coll Domingo, José Garcia Obrero, Rafael Haro, Gonzalo Hermo, Carles Morell, Adrià Targa, Jordi Valls i Roger Vilà.

En aquesta edició hi haurà, també, música interpretada per la clarinetista Olga Cortiella i 'micro obert' per a que, després del recital dels poetes, qui vulgui pugui sortir a recitar les seves pròpies poesies o les d'un altre.

Per arrodonir l’acte, se servirà una copa de vi DO Montsant del Celler Ficaria, de La Figuera (Priorat), un vi que ha madurat en recipients de terrissa elaborats pel Mestre Terrisser de la Galera Joan Cortiella Garcia.

*Enguany aquesta IV Trobada de poesia i terrissa, està inclosa dins de la 7a Setmana d’Artesania Catalunya impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb l’objectiu de sensibilitzar la societat de la importància de l’artesania i dels seus valors culturals, econòmics, patrimonials i socials.

Organitza: 

Godall edicions i el Mestre Artesà terrisser Joan Cortiella.

Col·labora: 

Ajuntament de La Galera i Ficaria Vins.

Més informació: 

Facebook Godall Edicions

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 27 de juny, 22:30h
Lleida
Aus - MónNatura Delta de l'Ebre
Dijous 19 de juliol, 11h
Amposta
XIII Firebre - Benifallet 2018
Dies 30 de juny i 1 de juliol
Benifallet
Fòrum del Talent - Amposta 2018
Del 10 de maig al 4 d'octubre
Amposta
V Eclipsi de Garnatxa Blanca - Bot 2018
Dissabte 30 de juny, 20:30h
Bot
14es Jornades Musicals a l'Ermita de la Pietat - Ulldecona 2018
Del 3 de juny al 26 d'agost
Ulldecona
Lo Sirgador
Dies 23 i 24 de juny
Tortosa
Saurí Festival - Móra d'Ebre 2018
Dimecres 22 d'agost, 23h
Móra d'Ebre