Restaurant Les Moles
Restaurant Les Moles
Ctra. La Sénia, km. 2
43550 - Ulldecona
  • 977 573 224
  • lesmoles@lesmoles.com
Hamburguesa de sèpia amb crema suau d’allioli - Restaurant Les Moles
P + T + D = Proximitat + Tècnica + Diversió

A l'entrada del restaurant, tenim un hort ecològic i un jardí botànic que ens serveix per elaborar part dels nostres plats, com a banc de proves experimental i també ens ofereix una font d'inspiració per a les nostres creacions. 

Les herbes aromàtiques, les verdures i hortalisses conreades a la banda del restaurant és la proximitat duta al màxim extrem. 

El producte de qualitat i proximitat (de muntanya, del Delta, de les oliveres mil·lenàries o de l'arròs, per exemple) és un valor irrenunciable a Les Moles. 

Al restaurant també elaborem el nostre propi pa, com un valor afegit a l'oferta gastronòmica del moment; i des del 2012, també elabora el seu propi vi (blanc jove de garnatxa blanca i macabeu; negre jove de garnatxa peluda i carinyena; Les Moles Criança, de garnatxa negra i syrah, amb dotze mesos de criança en grans barrils de 5.000 litres). 

El xef Jeroni Castell

La tècnica per a nosaltres és el camí i no l'objectiu. És el camí que ens porta a la cuina que volem fer, a la que ens agrada. Donar-li la volta als sabors de tota la vida, donant-los un format diferent, divertit i original.

Divertir-nos i jugar a que res és el que sembla ser és la nostra forma particular de viure i entendre la cuina. Amb producte de qualitat, de proximitat i cuina per a tots els gustos, la creativitat és l'eina fonamental a la cuina de Les Moles. 

El 'McMoles', el 'Dalmy', el 'Hot Dog' o el 'Café, Copa i Puro' són alguns dels exemples de com expressem el divertiment de la nostra cuina. Deixar anar la imaginació i fer que la vista vagi per un lloc i el sabor per un altre, fer creacions a partir de coses quotidianes però traient-los del seu habitat i lloc natural és un joc que proposem.

Més informació

La història de Les Moles és la d'uns joves que s'introdueixen a un món professional que no és el seu i sense saber massa bé el perquè... Amb el pas del temps la passió per la gastronomia els va atrapant. 

Al desembre del 92 els tres germans Castell inauguren el restaurant Les Moles. Un any més tard Jeroni passa a la cuina i al 94 els altres dos germans deixen el negoci i Carmen, esposa de Jeroni, s'incorpora al projecte fent-se càrrec de la sala i temps després també del celler. A partir d'aquí dues vides dedicades a un projecte comú que  sobrepassa el ser un negoci per convertir-se en un projecte de vida. 

Al febrer de 2006 Les Moles apareix per primera vegada a TV3. Amb el temps els van arribant reconeixements. A l'edició 2010 de la Guia Repsol, se li atorga a Les Moles el primer SOL. Uns anys després, amb l'edició 2014 de la Guia Michelin, se'ls va reconèixer amb una estrella i l'edició 2020 de la Guia Repsol ha atorgat a Les Moles el segon SOL. 

El restaurant està situat a la que va ser la primera pedrera d'Ulldecona (l'extracció de pedra és l'activitat industrial més important del municipi), on es feien les pedres per als molins, anomenades "moles", d'aquí prové el nom del restaurant. 

Des dels seus inicis, la història de "Les Moles" ha estat un esforç constant per la superació i la professionalització. La constància, el treball i l'afany de superació sempre és una bona recepta per a fer coses. Aques és, sense cap dubte, el gran secret que ha consolidat Les Moles com un dels restaurants de referència de la gastronomia espanyola. 

Horaris

De dimarts a diumenge de 13 a 15:30h
Divendres i dissabte de 20:30 a 22:30h