Activa't
,
2018

Congrés 'Protohistòria a la comarca del Montsià'

Segona edició del Congrés de l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, aquest cop dedicat a la protohistòria a la comarca. 

L’objectiu d’aquest congrés és presentar els estudis recents sobre protohistòria de la comarca, interpel·lant a les administracions perquè la seva implicació amb el patrimoni vagi més enllà i la comarca pugui ser un punt vertebrador per entendre la societat i el territori protohistòric.

El congrés està estructurat al voltant de diverses ponències, dedicades a l’estat de la qüestió de la recerca sobre la protohistòria al Montsià, l’origen, formació i evolució del delta de l’Ebre durant l’època, la gestió museística del patrimoni arqueològic protohistòric a les Terres de l’Ebre, o la distribució territorial dels poblats protohistòrics, entre d’altres, i compta mb la participació d’arqueòlegs i investigador com Joan Sanmartí (UB), Maria del Mar Villalbí (Museu de les Terres de l’Ebre) o el Grup de Recerca Arqueològica de la Mediterrània i Proper Orient (GRAMPO), de la UAB.

Programa: 

Consulta tots els detalls de la programació aquí (enllaç)

Preu: 

10€  | 5€ jubilats i estudiants.
*També hi ha la possibilitat de reservar el dinar del dissabte 27 d’octubre (16€)

Inscripcions: 

A través del formulari que trobareu en aquest enllaç
iecmontsia@gmail.com

Organitza: 

Institut d'Estudis Comarcals del Montsià.

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​
  • imatge de control 1per1