Arts
,
2018
Diumenge 3 de juny, de 9:30 a 13:30h
Àrea recreativa de La Franqueta (trobada)
Horta de Sant Joan i Arnes

Els Ports. Natura i Art

Tercera edició del matí d'intervencions artístiques contemporànies al Parc Natural dels Ports, un passeig en forma de projecte artístic que vincula paisatge i deslocalització, i que proposa una reflexió sobre la relació que mantenim amb la natura, plantejant una relació intimista amb el paisatge i una revalorització del mateix mitjançant la intervenció artística en forma d'obres efímeres concebudes des de la perspectiva de l'art contemporani.

Adreçada a qualsevol edat, l'activitat consisteix en una sortida, amb els propis artistes, des d'Horta de Sant Joan per l'itinerari dels Estrets, fins arribar al terme d'Arnes, on trobarem les diferents intervencions (instal·lació, performance, poesia i cant coral). Una aposta pel respecte i la conservació del medi natural, en un moment històric de qüestionament del model de creixement econòmic propi de la societat occidental i d'una greu crisi mediambiental.

Intervencions
Arts plàstiques
Antònia Ripoll (Bítem)
Albert Macaya (Reus)
Ester Fabregat (Valls)
Alumnes ESARDI (Amposta)

Poesia:
 Sílvia Mayans (Arnes)

Performance:
Maria Pons (Amposta)

Coral:
Cor Flumine (Tortosa)

Punt de trobada​: 
- 9:30h: Aparcament de Lliberós, situat a la pista que porta a l'Àrea de la Franqueta.
- Com arribar-hi?: sortint d'Horta de Sant Joan, agafem la T-330 (que ve de Prat de Comte) en direcció a Arnes, i passats uns 200 m seguim un indicador a l'esquerra que diu 'Els Ports'. Després de 4 km per pista asfaltada arribem a l'aparcament de Lliberós.

*Es recomana portar gorra.

Preu: 

Assistència lliure i grautïta (prèvia inscripció)

Inscripcions: 

És necessari inscriure's a través de: squinyonero@yahoo.es

Més informació: 

  • imatge de control 1per1