Espectacles
,
2018

Espectacle 'Be God Is'

Divertidíssim xou 'Be God is', de la companyia Espai Dual, que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una gran complicitat amb el públic. Aquest delirant i addictiu espectacle crea un ambient en què les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. És així com es van esdevenint diferents números en què els tres personatges muts interactuen en gags i petites històries, sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val.
 
Les bases són la música, el teatre i el circ. 'Be God Is' parteix de l'experimentació artística, de la creació col·lectiva i de vies d'expressió llunyanes al text. Les interpretacions, en clau d'humor i amb pany musical, obren portes dramàtiques amb l'únic propòsit de fer gaudir l'espectador.

Sinopsi: 

Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l'harmonia, l'expressió i la màgia per regalar-los a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l'espai oníric apareix, la música transforma el moviment... i ningú no entén res. L'equilibri no es manté, un està sota el jou de l'altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l'espai... Un show addictiu, emocionant, delirant, sense conservants ni colorants.

Preu: 

Fitxa tècnica: 

Direcció: Espai Dual 
Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre 
Producció: Espai Dual
Management: Aina Juanet 
Disseny de llums: Núria Solina
So: Pau Matas
Vídeo: Juan Gamero 
Fotografia: Clàudia Serrahima 
Escenografia: Xavi "Doctor" Mateu

Més informació: 

  • imatge de control 1per1