Espectacles
,
2018
Dijous 11 d'octubre, 22h
Parc dels Xiribecs
Amposta

Espectacle 'Dreams / Xarxa Humana' de La Fura dels Baus

Espectacle inaugural del festicAM, Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta, 'Dreams / Xarxa Humana' de La Fura dels Baus, la seva acció estrella amb un gran impacte per al públic, amb un muntatge - fruit de la col·laboració entre diverses entitats – que és una experiència multisensorial que juga amb la llum, els colors, la pirotècnia i els moviments sincronitzats per creuar la fina línia que separa realitat i somni.

Sinopsi: 

La Fura dels Baus és excentricitat, innovació, adaptació, ritme, evolució i transgressió. Aquesta essència tan pròpia i única la va portar a ser pionera en reconceptualizar dos dels aspectes més importants de tot art dramàtic: l'espai i el públic. Així doncs van re-definir l'espai d'actuació - traslladant-ho a espais no convencionals - i van canviar de passiu a actiu el paper del públic, trencant d'aquesta forma la “quarta paret”.

La inquietud i la necessitat constant d'explorar noves tendències artístiques han desenvolupat, mitjançant un procés de creació col·lectiva, un llenguatge, un estil i una estètica propis. El que avui dia es denomina “llenguatge furero", que han sabut portar a diferents gèneres artístics: l'art escènic, l'òpera, el cinema o el macroespectacle. La capacitat d'unir i adaptar carnalitat i misticisme; naturalesa i artifici; grolleria i sofisticació; primitivisme i tecnologia, en cadascun dels seus espectacles, ha aconseguit l'èxit i el prestigi internacional de La Fura dels Baus.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Fitxa tècnica: 

Amb la participació de la Fura dels Baus, APASA -L’Associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de la comarca del Montsià- , Anigami Experiències, ISDEC, l’EtcA - l’Escola de teatre i circ d’Amposta- , la Unió Filharmònica d’Amposta, la Societat Musical la Lira Ampostina, Batukeem Amposta, la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, Batukeem Amposta, la Colla de Diables Lo Minotaure, Grues Romaní i l'Obra Social "La Caixa".

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1