Arts
,
2018
Del 10 al 20 de desembre
Biblioteca Sebastià Juan Arbó
La Ràpita

Exposició 'Josep Palau i Fabre. L'home és un animal que es busca'

Exposició 'Josep Palau i Fabre. L'home és un animal que és busca', al voltant del poeta, autor teatral, assagista, contista i gran especialista en l'obra de Picasso. 

En el marc de l'Any Palau i Fabre, l'exposició té com objectiu presentar al públic d'avui, i sobretot als joves, un poeta romàntic, un escriptor rebel, que trenca amb la família i la societat per fer realitat les seves aspiracions i els seus ideals. Un escriptor que parla dels grans temes univerals: passió i instint, raó i creació, amor i llibertat. 

Horari: 

De dilluns a divendres: de 16 a 20h.
Dimarts, dimecres, dijous i dissabtes: de 10 a 13:30h.

Sinopsi: 

Josep Palau i Fabre va ser poeta, autor teatral, assagista, contista i un gran especialista en l’obra de Picasso. Va viure l’ambient cultural de Barcelona, en els anys de la República, i en va conservar l’esperit. Va ser un home revoltat: contra la família, contra la hipocresia social i contra l’ambient de l’Espanya franquista. Va intervenir en polèmiques literàries i artístiques, com un intel•lectual compromès, i va crear un espai on fer la seva obra, en contacte amb la natura, com un filòsof antic. Va firmar part de la seva obra amb el nom de l’Alquimista: el poeta que experimenta amb ell mateix per desentranyar veritats humanes profundes.

Preu: 

Entrada gratuïta. 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1