AGENDA
Llibres
Portada 'No deixis mai de mirar al cel'
2018
Divendres 2 de març, 19h
  • Gandesa
Biblioteca Municipal

Presentació del llibre 'No deixis mai de mirar al cel'

Presentació de la novel·la ‘No deixis mai de mirar al cel’ (Columna edicions), de l'escriptor moranovenc Miquel Esteve.

L'acte anirà a càrrec de Joan Antonio.

Sinopsi: 

Fosca albada. Un empleat de la brigada municipal de Barcelona troba el cadàver d’una dona jove, l'Imma Esparza, asseguda en un banc de la plaça d’Adrià, amb les mans entre les cames, una nota escrita a la boca, «No deixis mai de mirar al cel», i la targeta d’una agència matrimonial al bitlleter: Nirvana. L’Adolf, un singular inspector en cap dels Mossos d’Esquadra que anhela figurar als annals de la investigació criminal amb la resolució d'un cas excepcional, capitanejarà el cas, juntament amb l’Ester, una advocada de l'administració de justícia que té la capacitat de parlar amb els morts en el darrer alè de vida.

'No deixis mai de mirar al cel' és un thriller impecable, original, ambiciós, sensual i moral. Escrit amb un total domini de la tensió, de l’estructura, del ritme i dels personatges, arrossegarà el lector a les parts més fosques de les debilitats humanes i l'enfonsarà en el dilema etern de viure: virtut o passió?

La clau per resoldre un assassinat passa sempre per fer la pregunta adequada. Comencem per la primera: qui va matar l'Imma Esparza?

Més informació: 

Et pot interessar

Diumenge 18 d'agost, 12h
Ullastret
Del 30 d'octubre al 25 de juny
Vilablareix
Laia MaLo
Dimecres 26 de juny, 20h
Manresa
Campanar Santa Maria
Dissabte 29 de juny, 20:30h
Vilafranca del Penedès
45è Festival Internacional de Música de Cambrils, 2019
Del 25 de juliol al 11 d'agost
Cambrils