Arts
,
2018
Dijous 19 de juliol, 19h
Museu de les Terres de l'Ebre
Amposta

Projecció del documental 'Food Coop'

Projecció del documental 'Food Coop', un film de Tom Boothe, sobre el Park Slope Food Coop, un dels supermercats d'aliments cooperatius més antics dels Estats Units. 

Fins on pot arribar el cooperativisme de consum alimentari? Es debatrà després de la projecció del documental amb membres de diferents grups de consum de les Terres de l'Ebre i un membre impulsor del primer supermercat cooperatiu de Barcelona, el Food Coop BCN.

Hi haurà un petit tast de vi i un pica-pica a l'acabar el debat.

Sinopsi: 

El documental explica la història i el funcionament quotidià d'aquest supermercat cooperatiu, el Park Slope Food Coop, que des de 1973 agrupa més de 16.000 socis al barri de Brooklyn, que treballen cada un d'ells 3 hores mensuals per tenir l'opció de comprar el millor menjar de Nova York i amb el preu més barat possible. 

A l'ombra de Wall Street, Park Slope Food Coop representa una tradició nord-americana menys coneguda però que està en auge. L'èxit d'aquesta cooperativa dibuixa altres models per canviar els sistemes de producció i distribució d'aliments i ha inspirat la creació de diversos projectes de supermercats cooperatius al llarg i ample del món. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​
  • imatge de control 1per1